reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

rozwój naszych kochanych pociech

reklama
myślałam,że Laura robi to przypadkowo ale jednak nie.... a więc:

Lala kiedyś dostała od mojej mamy pianinko z różnymi zwierzątkami jest konik,piesek,kaczka,krowa,kura i pare innych.
Jak się przyciśnie kwiatuszek to taka dziewczynka zadaje pytania: GDZIE JEST np. KONIK ( I SLYCHAC DZWIEK KONIKA)
A LAURA BEZ BŁĘDNIE POKAZUJE !!!:szok:

MIAŁam wstawić zdjęcie jak wygląda "raczkowanie" Niny więc wstawiam:
DSC03321.jpg
Jedna stopa na podłodze, druga noga podwinieta ciągnie sie pod pupa.

Mój Kubuś przed weekend uskuteczniał stanie bez trzymanki i wam powiem że juz dobrych kilka sekund potrafi tak stać ;-) najlepsze jest to że teraz tym bardziej muszę biegać za nim bo on ciaglę się podnosi i puszcza teraz a nie zawsze to robi w bezpiecznych miejscach :-p

Annte chyba Anik jak była mała tak raczkowała :D o ile dobrze pamiętam :p

reklama
To jest na prawdę fascynujące ,z przecież to nic niezwykłego:szok:nasze dziecii są ludźmi więc się jak ludzie zachowują,a nas tak to cieszy:-D.Uwielbiam jak gąsienica-córuś cieszy się jak śmieje się tak głośno i radośnie ,a robi to często jak sie udaje,że sie ja zjada albo jak rzuca pieskom piłeczki.Regularnie trzyma się już czegoś jedna rękom tak ,żże pewnie niedługo będzie jazda bez trzymanki :blink:,a wtedy oczy w D trzeba będzie mieć;-)

Do góry