reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Mój od dwóch dni znowu zaczął gadać mama, ale najczęściej mówi tata, dada, baba, papa... Niewdzięcznik jeden
czarnula83
Fanka BB :)
a moj nic nie mowi, gada tylko po swojemu, jak mowie powiedz mama to sie tylko smieje ze mnie hehe
aksmobulka
Fanka BB :)
u mnie to tak jak u czarnuli....wsio po swojemu jak powiem mama to patrzy na mnie jak wariatke i sie smieje
Nina mówi skokami, było w kółko papapapa, prrrrr, teraz bobobob, jak się czegoś boi to mówi mami, mami, jak coś ją dziwi albo nie może się czegoś doczekać to krzyczy bo bo bo, było też tatatata, ale najczęściej wielosylabowe blau, tia, jak coś chce to jest tam. Zresztą "tam" jest bardzo modne od kilku dni.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Lalcia już swiadomowie mówi do mnie mama do taty tata a do baby raz mama raz baba ;/ ale mam nadzieje,że to minie.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Laura dziś nauczyła się pokazywać gdzie jest głowa,gdzie jest oczko resztę będę ją uczyła jutro ale jestem zaskoczona jak łatwo chwyta o co chodzi
reklama
Hejka Dziewczyny!!!Muszę się pochwalić ...moja córcia zrobiła dzisiaj po raz drugi trzy kroki do mamy bez trzymania)) takie małe tup tup tup ....))
Mówi sporo..mama ,tata, najlepiej wychodzi daaaj... i nienienienie....))) Poza tym...kiciiii i mniammniam.... a reszta to geee i...jakoś... dej.... hehehe...
pozdrawiam wszystkie Łobuziaki i Ich Mamy!:-)
Mówi sporo..mama ,tata, najlepiej wychodzi daaaj... i nienienienie....))) Poza tym...kiciiii i mniammniam.... a reszta to geee i...jakoś... dej.... hehehe...
pozdrawiam wszystkie Łobuziaki i Ich Mamy!:-)