reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

Dobranocka brawa dla Justysi

Doris, Roxi to u nas tez jest " idzie raczek ..." i jak juz sie powie te slowa to mala zieje. I jeszcze dwie dłonie malej na buzi i mowie "kizia mizia " i tez zieje.... kochane nasze dzieciaczki :).

reklama
My tez sie bawimy w "raczka".
A z kapiela postanowione że jak zajedziemy na wioche do dziadków to lejemy do wanny wody po brzegi, do wanny kółko do kółka Franek i zobaczymy czy dzieć lubi pływać jak nie czuja pod soba gruntu :)

lolisza super!!
No!:-)chciałabym to zobaczyć- Franka w kółku...ja poczekam z kąpielą w wannie na powrót M...:(.
A u nas na topie "jedzie ,jedzie pan na koniku sam" - zabawa antyczna ,ale jak tylko zaczynam,to Amelka aż piszczy z radości ,no i nie mogę tak długo się z nią bawić,bo ześmiechu zaraz takiej czkawki dostaje,że szok!

lolisza no to koniecznie musisz zdjecia cyknąć i wrzucic na forum :-) pliz !

happybeti a ja nie znam takiej zabawy :-( ... mozesz ja opisac?

a moze tak nowy wątek z zabawami?

No,więc to wygląda tak,że biorę ją na kolanach,twarzą do mnie,trzymając pod paszki albo za rączki i śpiewam(melodia dowolna;))"jedzie,jedzie pan na koniku sam",leciutko ją jakby podrzucając na moich kolanach w rytmie rymowanki(palce na podłodze,lekko unoszę pięty).Potem druga linijka"jedzie ,jedzie chłop- na koniku hop!"i przy "hop" trochę mocniejszy "podrzut":).A na końcu jest "jedzie ,jedzie Żyd - na koniku hyyyyc!hyyyyc! hyyyc!",no i przy "hyc" jest taki długi ,wysoki "podrzut".Tylko ja tak piszę "podrzut",ale pupa cały czas na moich kolanach.Mam nadzieję,ze w miarę dokładnie i czytelnie to opisałam:).A wątek z zabawami fajny,czemu nie?Nie trzebaby szukac tu,a będzie ich przybywac w miarę rozwoju dzieciaczków i warto się dzielić:).

happybeti wrzuc tą zabawę na nowy wątek ,który Alicja załozyla. :-) Ja tak samo się bawię z malym tylko przy innej piosence :-) Bede miala teraz drugą dla urozmaicenia :-)

reklama
Do góry