reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
strip gratulacje.

Z tymi leniami, to chyba coś w tym jest. Wojtuś urodził się w niedzielę i książę nie ma ochoty na jakiekolwiek samodzielne ćwiczenia. Owszem jak mamusia poda rączkę, to ewentualnie się nie obróci, czy próbuje siadać, ale samodzielnie... po co się trudzić. Jak mu się nudzi pozycja, to głosikiem daje znać. Ktoś ma podejść i coś z tym zrobić. Co on się będzie wysilał. :-)

strip super
moriam dzieki za info. chociaz ja chyba zła mama bo w sumie to nic nie cwiczymy , chyba ,ze mała sama cosik robi. Ostatni hit podnosi biodra do góry ehhh.

STRIP tak patrze właśnie,ze synuś dziś 4 miechy kónczy :-) fratki dla Was:-)

U nas to M.wyczynia akrobacje z Amelką i różne ćwiczenia,bo ja to taka nie bardzo "fizyczna " jestem:-p.Już mysli,na jakie zajęcia sportowe ją zapisac,jak będzie większa:-D.A ja mu dokuczam,co zrobi,jak dziecko okaże się po mamusi molem książkowym?Hehe,pamiętam,jak w ogólniaku nauczycielka wf-u powiedziała,ze mnie nie wypusci z sali,jak piłki przez siatke nie przebiję:-D.

o to ja mam podobnie jak Ty happybeti ;-) i mój mąż też już wymyśla, oczywiście piłka na pierwszym miejscu

U nas są różne rzeczy rozwazane- od kolarstwa górskiego,przez pływanie,biegi narciarskie ,skoki o tyczce...hihi,rozrzut duży...a ja sie nabijam,ze jazda figurowa na lodzie,bo on nie cierpi:)

Moje dziecko samo sobie wybierze pasje, moze będzie wolało zamiast na treningi chodzic do szkoły muzycznej? Nic na siłę.
Aha, Justyna też neidzielna i leniwa jak mało kto (nie przewraca sie jeszcze.... :-()

reklama
Moja także leniwa, nawet nie chce jej sie chwycić zabawki do raczki tylko jak ktoś zbliża zabawkę do niej to otwiera buzie:baffled:, żeby jej od razu włożyć. A przekreca sie TYLKO DO PIERSI:-)

Do góry