reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

:D:D:D Zapraszam - zobaczymy! Krzysio też niech wpadnie - będzie nam weselej !

hehe no prosze jakie swatki sie znalazly:) a dzieci pytalyscie o zdanie???:)

u nas tez jest podkowka na widok kogos kogo malo zna:) strasznie wrazliwe te dziecinki nasze:) kiedys malego wziela moja mama-przodem do swiata go nosila wiec jej nie widzial, jak zobaczyl mnie to podkowka i w ryk, zaczal obkrecac glowe za siebie zeby zobaczyc kto go trzyma:)

reklama
a moja załapała grzechotanie i grzechocze juz drugi dzien a jak sie wkurza to wszystko nimi tłucze. Wstyd sie przyznac ale bije mnie własne dziecko normalnie patologia w domu. łózeczku juz troche obite ;-)

No normalnie już nie mogę. Co ja mam zrobić z tym kciukiem Łukaszka? Dopiero co zjadł a ten już kciuka wpycha i się mu fajnie go ssa. Próbuje smoczek to zaraz go wypluje albo podważy sobie tak paluszkiem że wypada z buźki. Wasze dzieci też tak chcą ssać kciuka? Czytałam że dzieci które w większości są karmione butelką to mają czasem potrzebę takiego ssania.

Wydaje mi sie,że dzieci lubią ssać, mój wpycha paluszki albo piąsteczkę hehe a jak sie ślini przy tym:)

U mnie też ssie wszystko co popadnie,ale piąstki są i tak górą. Daję smoczka, zabawki, gryzaczki - na chwilę się zajmie,ale ostatecznie i tak łapka wygrywa.

reklama
Do góry