dzis mloda polozylam na macie totalnie plasko na podlodze, kusilo ja zeby sie obrocic z brzuszka ale dupsko za ciezkie i byl ryk, za to jak sie obrocila w koncu to rechot do lusterka na calego, zrobilam fotki ale dam kolo srody jak worci moj komp z naprawy bo na mezowy komp nie moge dac bo jak twierdzi "niechce balaganu fotek".
reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
dzis mloda polozylam na macie totalnie plasko na podlodze, kusilo ja zeby sie obrocic z brzuszka ale dupsko za ciezkie i byl ryk, za to jak sie obrocila w koncu to rechot do lusterka na calego, zrobilam fotki ale dam kolo srody jak worci moj komp z naprawy bo na mezowy komp nie moge dac bo jak twierdzi "niechce balaganu fotek".
Mój też już kombinuje z tymi obrotami,ale na razie nie udało mu się jeszcze wykonać porządnego obrotu,ale myślę że jeszcze trochę i to zrobi:-).
Co do bałaganu w fotkach to mój mąż zakazał mi ściągania zdjęć na nasze dwa laptopy - tylko mam na stacjonarnego kompa zrzucać bo tam założył specjalny dodatkowy dysk na zdjęcia małego, stwierdzając żeby nie było bałaganu

dorisday2512
Fanka BB :)
a mój juz się obraca z brzuszka na plecki :-) od kilku dni kombinował ,ale od wczoraj robi to bez problemu ;-)
to moj maz nie chce zdjec bo duze sa pojemnosciowo a on ma kupe gier call of duty i innych ktore zajmuja ful placu na kompie
p a ja na lapku mam wieksza pamiec wiec tam fotek Leane sa tydiace
nowe juz zrobilam w kkomorce i czekam na lapka zeby je wrzucic
nice-girl
Dziulka, Doris - gratulacje dla maluszków
Dziulka - ciężkie dupsko to akurat atut przy przewracaniu
Mój ogólnie do siłaczy nie należy więc opracował metodę przewrotu z brzuszka bez specjalnego używania mięśni - przechyla głowę na 1 stronę (często jeszcze robi zamach), podkula nogę przeciwną do kierunku głowy i podnosi lekko pupę do góry, no i ta głowa i pupa go przeciążają i się obraca 
Dziulka - ciężkie dupsko to akurat atut przy przewracaniu
dobranocka
podwójna październikówka!
Justyna PRAWIE się dzisiaj obróciła - muszę już zacząć uważać i nie zostawiać nigdzie samej "na wysokościach".
dorisday2512
nice-girl pięknie to opisałas :-)
dziulka przeczytaj tą instrukcję Leane co nice-girl napisała, moze jej pomoze :-)
dziulka przeczytaj tą instrukcję Leane co nice-girl napisała, moze jej pomoze :-)
Efa
dorisday, DZIULKA, gratulacje dla Waszych maluszków!
reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Łukaszek dokonał dzisiaj swojego pierwszego pełnego obrotu z plecków na brzuszek (wcześniej coś kombinował ale ciężko mu to szło). To znaczy miał trochę problem co zrobić z tą jedną ręką ale udało mu się:-):-). Jaka ja dumna jestem z niego:-).