reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

dzisiaj mloda pojadla wieczorem i piekna francuzczyzna " mamusia pelno tego wszedzie!!!" ( chodzilo o makaronik ktory porozwalala). pozniej tatus mowi " Leane ide puscic wode bedziemy sie kapac" a Leane machnela reka na pozegnanie i do meza " NARA!!!!!":)

reklama
Nas wczoraj zmierzono i zważono- wagowo mamy 11,3kg a wzrostowo 84cm... :tak:
Od stycznia przybraliśmy na wadze niecały kg.... czy to dobrze? Za to z długości poszliśmy w górę:tak:

mała mi, moja Hanuszka od pierwszych urodzin przybrała 200gram :szok: (teraz waży 11kg) ale lekarz się tym nie martwi, wiec ja też nie. Na apetyt nie narzeka, wręcz je za trójkę.

Za to - zupełnie jak Łukasz, poszła wyraźnie w górę, teraz tez ma 84cm

Za tem chyba wszystko ok :-)

MALA_MI - to Łukaszek ma prawie identyczne wymiary jak Przemek (11,5 kg i 84,5cm - sama go mierzyłam i ważyłam więc może nie być idealnie dokładnie) :-)

A moja usłyszała u mnie kurde, o dziś wyskoczyła z tekstem "kurde" a za chwile "Jezus Maria" bez powodu, tak po prostu.
Dawidowe moja "dupa" z jakieś 3 miesiące temu z żłobka przyniosła ale teraz już nie powtarza.

u Was dupa i kurde a Alicji ciągle słowo "głupi" w głowie siedzi. Dzisiaj tak dla odmiany do mnie najpierw "kochana mamusiu" powiedziała a potem uciekła, przytuliła się i było "mama głupia" ech :cool::szok:
BAŚKA luzik. Zobaczysz, że Kamil i zdania niedługo zacznie składać!

reklama
Do góry