dzisiaj mloda pojadla wieczorem i piekna francuzczyzna " mamusia pelno tego wszedzie!!!" ( chodzilo o makaronik ktory porozwalala). pozniej tatus mowi " Leane ide puscic wode bedziemy sie kapac" a Leane machnela reka na pozegnanie i do meza " NARA!!!!!"
reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Nas wczoraj zmierzono i zważono- wagowo mamy 11,3kg a wzrostowo 84cm...
Od stycznia przybraliśmy na wadze niecały kg.... czy to dobrze? Za to z długości poszliśmy w górę
Od stycznia przybraliśmy na wadze niecały kg.... czy to dobrze? Za to z długości poszliśmy w górę
mała mi, moja Hanuszka od pierwszych urodzin przybrała 200gram (teraz waży 11kg) ale lekarz się tym nie martwi, wiec ja też nie. Na apetyt nie narzeka, wręcz je za trójkę.
Za to - zupełnie jak Łukasz, poszła wyraźnie w górę, teraz tez ma 84cm
Za tem chyba wszystko ok :-)
Za to - zupełnie jak Łukasz, poszła wyraźnie w górę, teraz tez ma 84cm
Za tem chyba wszystko ok :-)
Baśka_28
Fanka BB :)
A wczoraj Kamil ściąga klapki z nóżek i do mnie tekst "mamuś baska patrz be" miał nogi czarne jak ziemia
i w ogóle muszę się pochwalić że mój syn coraz więcej słów mówi ale nie składa zdań
i w ogóle muszę się pochwalić że mój syn coraz więcej słów mówi ale nie składa zdań
makuc
Fanka BB :)
u Was dupa i kurde a Alicji ciągle słowo "głupi" w głowie siedzi. Dzisiaj tak dla odmiany do mnie najpierw "kochana mamusiu" powiedziała a potem uciekła, przytuliła się i było "mama głupia" ech
BAŚKA luzik. Zobaczysz, że Kamil i zdania niedługo zacznie składać!
BAŚKA luzik. Zobaczysz, że Kamil i zdania niedługo zacznie składać!
reklama