ragna chyba moja Agusia jest na przedzie dzieciaczków naszych najdrobniejszych dopiero tydzień temu dobiła do 10 kg i ważyła dokładnie tyle bez 30 dag:-)Hmm... Widzę, że moja Hania chyba najmniejsza i najdrobniejsza, choć całkiem dobrze wygląda Jak byliśmy na szczepieniu, chyba w czerwcu to było, to ważyła 11,1 kg, a mierzyła, z tego, co pamiętam, 11,1 kg. Filigranowa panienka, choć buźka okrąglutka.
reklama
nie ma to jak moja kluska... duze ciezkie i jak niose do wyrka to najlepiej przerzucic przez ramie jak worek kartofli)))))) a teraz weiczorami przed snem zapuszczamy bajeczki i pisoeneczki na takim kanale bébé.tv i mloda lezy na mnie jak pijak, nogi rece wszystko osobno, i jeszcze co chwila sie odwraca i komentuje co widzi a ze matke ramie boli od jej makowki to sie wytnie)
a dzisiaj zazyla tatusia!!! zrobila budowle z klockow ( poneiwaz ma swira na tle dzwigow to staramy sie zbudowac dzwig z nia) poszla po tatusia zeby mu pokazac DZWIG i rzeczywiscie SAMA go zrobila!!! maz go zostawil zeby mi pokazac to w szoku bylam
a dzisiaj zazyla tatusia!!! zrobila budowle z klockow ( poneiwaz ma swira na tle dzwigow to staramy sie zbudowac dzwig z nia) poszla po tatusia zeby mu pokazac DZWIG i rzeczywiscie SAMA go zrobila!!! maz go zostawil zeby mi pokazac to w szoku bylam
nice-girl
Fanka BB :)
Wczoraj zważyłam Przemka i jeszcze raz zmierzyłam i ma 11,5kg i 84,5 cm i plasuje się ciut pod 25 centylem i pod względem masy i wzrostu.
MAMAAGUSI - No Agusia to rzeczywiście kruszynka :-) Po mamusi taka z niej modelka :-)
DZIULKA - dobre z tym workiem kartofli Gratuluję zbidawania dźwigu :-) Przemek tez lubi z klocków budować różne rzeczy. Za to np. wcale nie rysuje i w ogóle ma to gdzieś.
MAMAAGUSI - No Agusia to rzeczywiście kruszynka :-) Po mamusi taka z niej modelka :-)
DZIULKA - dobre z tym workiem kartofli Gratuluję zbidawania dźwigu :-) Przemek tez lubi z klocków budować różne rzeczy. Za to np. wcale nie rysuje i w ogóle ma to gdzieś.
ikaa29
A to ja moją królewnę też wpiszę,ostatnio jak ją ważyłam w całości tzn ciuchy i pampek to wyszło 12kg a wzrostu to muszę ją dopiero zmierzyć ale z 85cm może mieć.
reklama
Ida Sierpniowa
a niebo pięćto już mamy 4 bliźniaczki