reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

Hmm... Widzę, że moja Hania chyba najmniejsza i najdrobniejsza, choć całkiem dobrze wygląda :p Jak byliśmy na szczepieniu, chyba w czerwcu to było, to ważyła 11,1 kg, a mierzyła, z tego, co pamiętam, 11,1 kg. Filigranowa panienka, choć buźka okrąglutka.
ragna chyba moja Agusia jest na przedzie dzieciaczków naszych najdrobniejszych:-p dopiero tydzień temu dobiła do 10 kg i ważyła dokładnie tyle bez 30 dag:-)

reklama
nie ma to jak moja kluska... duze ciezkie i jak niose do wyrka to najlepiej przerzucic przez ramie jak worek kartofli:))))))) a teraz weiczorami przed snem zapuszczamy bajeczki i pisoeneczki na takim kanale bébé.tv i mloda lezy na mnie jak pijak, nogi rece wszystko osobno, i jeszcze co chwila sie odwraca i komentuje co widzi a ze matke ramie boli od jej makowki to sie wytnie:))

a dzisiaj zazyla tatusia!!! zrobila budowle z klockow ( poneiwaz ma swira na tle dzwigow to staramy sie zbudowac dzwig z nia) poszla po tatusia zeby mu pokazac DZWIG i rzeczywiscie SAMA go zrobila!!! maz go zostawil zeby mi pokazac to w szoku bylam:)

Wczoraj zważyłam Przemka i jeszcze raz zmierzyłam i ma 11,5kg i 84,5 cm i plasuje się ciut pod 25 centylem i pod względem masy i wzrostu.

MAMAAGUSI - No Agusia to rzeczywiście kruszynka :-) Po mamusi taka z niej modelka :-)

DZIULKA - dobre z tym workiem kartofli :-D Gratuluję zbidawania dźwigu :-) Przemek tez lubi z klocków budować różne rzeczy. Za to np. wcale nie rysuje i w ogóle ma to gdzieś.

to Zuzka się urodziła 3570 i miała 56 cm a teraz od jakiegoś pół roku waga jej się waha 11,3-11,7 kg i 12 nawet z pieluchą nie przekroczyła i ma 86 cm.

A to ja moją królewnę też wpiszę,ostatnio jak ją ważyłam w całości tzn ciuchy i pampek to wyszło 12kg a wzrostu to muszę ją dopiero zmierzyć ale z 85cm może mieć.

reklama
Do góry