reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

Roxi- swięte słowa- "Nie dajmy się zwariowac":tak:.Ja to zawsze powtarzam- najważniejsze,że dzieciaczki zdrowe i pieknie się rozwijają,a co które kiedy robi- no,wiadomo,że każde jest inne i jaki sens porównywac ?Ja to myślę tak-miło mi się czyta o kolejnych sukcesach i umiejętnościach naszych dzieciaczków.Ale jakos "ciśnienia" nie mam.Pewnie,że każdy nowy "krok do przodu " cieszy.Ale mam tez swiadomośc,że ona juz niedługo taka duża będzie,że ten czas ,jak teraz ,jest wyjątkowy- cieszę się nią taką,jaka jest .I na żadnego "geniusza" bym nie zamieniła:-D

reklama
Happybeti no właśnie ten czas tak szybko ucieka,rok minął pewnie każdej jak tydzien a ile umiejętności zdobyły nasze dzieci:-Dkażde po swojemu,każde swoją drogą,każde w swoim czasie bo każde jest wyjątkowe:tak:

Dorisku ale wymyśliłaś z tym martwieniem się, że Dodek niby nie mówi słów. Na bank jest wszystko ok i tak jak Happy napisała, Dodek ruszył kilka miesiecy temu, a moja gwiazda 4 tygodnie temu ;-) hehe
Dziulka SUPERAŚNIE, ŻE LEANE RUSZYŁA :-)

musze sie pochwalic` kubus przeszedl sam jakies 1.5metra stal przy stole nagle sie puscil i poszedl jestem przeszczesliwa a to ze sie poryczalam to swoja droga!

dziulka, wioli gratuluję waszym maluchom nowych umiejętności
doriskuś Agusia mówi tylko mama, tata, nie i czasem jej się uda baba i daj. i nic więcej nie mówi także się nie denerwuj:-)
czy wasze dzieci miały już kredki w ręku?? bo moje dziecko jak dostanie kredki i karton to pół godz z głowy:-D czasem maznie jakieś kreski ale generalnie za lekko dociska je. ale uwielbia to i najważniejsze, że nie maluje po niczym innym heh. jak podniesie kredkę z podłogi to szuka kartonu i idzie na nim malować. mimo wszystko samej jej z tym zostawić nie mogę bo bierze je czasem do buzi lub chce z nimi spacerować więc muszę wtedy interweniować

reklama
Do góry