reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

dziulka, gratki dla Leane, wkońcu się zdecydowała ;-)

wioli, strip, onesmile, brawa dla waszych dzieciaczków :-):-):-)

mamaagusi, u nas podobnie jak u wioli, wszystko prędzej czy później ląduje w buzi, więc musiałabym znaleźć takie kredki nadające się do jedzenia :rofl2: Ale super, że Agusia lubi takie artystyczne zajęcia :-)

dawidowe,
twoja niunia to zasuwała już jak inne dzieciaczki dopiero raczkować zaczynały ;-):-D

reklama
renata- ciekawe gdzie się schował pilot? Mój ucieka z pilotem aż się kurzy.
Onesmile- to ci gagatek, gratulujemy nowej umiejętności.
strip
- gratuluję chodzenia.
dawidowe- zgadzam się z Roxi, no i czyżby młoda była poliglotką :-)

co do włażenia to mój patrzy na starszą i też kombinuje, włazi na krzesło a potem na stół, złazi z łóżka na stojąco jakby nie mógł usiąść i zejść normalnie, wczoraj upadł, na szczęście na pupę.

Kroma moja nie ma wyjścia niż 3 języki bo staram się do niej mówić w trzech choć dominuje polski. Jednak tata do niej mówi w swoim języku a i słyszy jak rozmawiamy do siebie po angielsku.

Dawidowe,to super:):tak:.Ponoc właśnie nauka innego języka we wczesnym dzieciństwie b. pozytywnie wpływa na rozwój dziecka- to zresztą widac po Twojej Laurce:tak:

Ja nie mówie, że kredki są toksyczne, ale jednak wolałabym żeby nie miał ich w swoim jadłospisie ;-)

kroma
, twój Arek to ma kogo naśladować :-) ale przynajmniej wiesz skąd się biorą jego pomysły :-p

a moja gdzieś ma skrytkę czasem cos ginie i niunia nosi to na drugi dzień pomimo że przeszukałam cały pokój. Dwa dni temu zwineła maseczkę od inhalatora, wkurzona przeszukałam wszystko a wkoncuwyjełam drugą większą a wczoraj jak gdyby nic łazi z tym w ręku. Na moje nieszczęście zapatrzyłam się tv jak znowu showała ale dziś już dorwałam jak nosiła. Naprawdę nie wiem gdzie ona to chowa.

reklama
Do góry