reklama
dobranocka
podwójna październikówka!
ja sie napaliłam na kość z TT - u siostry i koleżanki to były najlepsze gryzaki!! chyba wreszcie ją kupię.
Efa
Fanka BB :)
U nas też dwa ząbki tuż pod powierzchnią dziąsła. Dolne "trójki". Oli się ślini, wpycha wszystko do buzi i strasznie marudzi. Chyba go swędzi :/
Obstawiam, że przynajmniej jeden z tych ząbków wyjdzie w ciągu najbliższych tygodni.
Obstawiam, że przynajmniej jeden z tych ząbków wyjdzie w ciągu najbliższych tygodni.
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Ja też mam już tyle gryzaczków,że żadnego już kupować nie będę.
Chyba kupię małemu taką szczoteczkę na palec i będę mu masować dziąsełka, żeby mu troszkę pomóc.
Słyszałyście coś o żelach stomatologicznych na czas ząbkowania?
Chyba kupię małemu taką szczoteczkę na palec i będę mu masować dziąsełka, żeby mu troszkę pomóc.
Słyszałyście coś o żelach stomatologicznych na czas ząbkowania?
Efa
No u Olusia widać już ząbki pod dziąsłem.
Efa
Ja nie używam. Ale kto wie, jak to marudzenie stanie się nieznośne i jak będę miała prewność, że to przez ząbki, to pewnie zaczniemy używać żelu.
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
madlein to fantastyczny prezent, oby takich więcej
strip wow 7800 ... słuszną wage ma twój synek
Oj do ząbków to u nas chyba jeszcze daleko, ale pewnie trzeba będzie się zacząć przyglądać bo też zaczął się dużo ślinić A masujecie dzieciaczkom dziąsła czy jeszcze nie ? Ja właśnie się zastanawiam kiedy najlepiej zacząć.
Mój synek dzisiaj śmiał się na mój widok w lustrze a potem się zdziwił jak mnie zobaczył obok siebie )) A wczoraj podczas przewijania kopał mnie nóżkami a ja mówiłam "Ała ała" i w pewnym momencie powtórzył po mnie "ała", to było niesamowite
Teraz leży na macie i gada sobie z lewkiem
strip wow 7800 ... słuszną wage ma twój synek
Oj do ząbków to u nas chyba jeszcze daleko, ale pewnie trzeba będzie się zacząć przyglądać bo też zaczął się dużo ślinić A masujecie dzieciaczkom dziąsła czy jeszcze nie ? Ja właśnie się zastanawiam kiedy najlepiej zacząć.
Mój synek dzisiaj śmiał się na mój widok w lustrze a potem się zdziwił jak mnie zobaczył obok siebie )) A wczoraj podczas przewijania kopał mnie nóżkami a ja mówiłam "Ała ała" i w pewnym momencie powtórzył po mnie "ała", to było niesamowite
Teraz leży na macie i gada sobie z lewkiem