reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
u nas tak samo wyrazy miłości wyglądają z tym, że zamiast wstawania [bo pies się rusza] to "siad kolanowy" jest i radocha, że ma więcej do miziania z tej pozycji :laugh2:

nie doczytałam całego wątku, chciałam tylko napisać, że u nas też nie ma mowy o wyuczeniu czegokolwiek, bo moje dziecko nie usiedzi na tyłku 5 sekund ;-)
wszędzie się dostanie, w każdy zakamarek, wszystko wywali itd

A ja chciałam napisać, że Lenka przeszła z pełzania w okres raczkowania :) Dość późno ale zawsze :) Zaczęła też wstawać na kolankach do różnych przedmiotów, czasem nawet próbuje wstać na nóżki ale jeszcze jej to nie wychodzi :) Co do wyuczenia to udało mi sie oduczyć Lenkę otwierania szuflad, teraz jak czasem jej się zdarzy otworzyć to mówi przy tym "nie, nie, nie, mama" :)

Monimoni gratuluję coraz większej mobilności Lenki i oduczenia otwierania szuflad, jak Ty to zrobiłaś? zdradź tę słodką tajemnicę.

Monimoni-a to spryciula z Lenki:-D:-D:-D:tak:- też się uśmiałam z jej "tekstu":-D.Zdradź sekret ,jak sie dziecko uczy,że nie wolno,bo ja wciąż walczę z miłością wielką Amelki do lampki nocnej,która wisi nad łóżkiem:baffled:.

reklama
Dziewczyny, ja po prostu jej mówiłam "nie wolno" jak otwierała i kiwałam palcem (ojoj) i jakoś to wystarczyło :) Za to oduczyć ją wchodzić na półkę to nie umiem:/

Do góry