reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Łukasz wyłapał zabawę że jak coś wyrzuci z rączek i potem ktoś mu poda to będzie tak robić cały czas
dzisiaj np w wózku miał zabawkę i chyba z 10 razy mi ją wyrzucał a ja mu podawałam. Ile miał przy tym radochy.
dzisiaj np w wózku miał zabawkę i chyba z 10 razy mi ją wyrzucał a ja mu podawałam. Ile miał przy tym radochy.
a moje dziecko dzisiaj dalo popis przy mojej mamie jak ja w kuchni bylam. uciekla jej pilka i z siadu przekrecila sie na boczek a potem na kolanka jak do raczkowania i tak sie przerazila ze jej sie udalo ze wybuchnela placzem
JOLI77
Fanka BB :)
Moja Gabi nie raczkuje jeszcze tylko pełza ale gada jak najęta-dziadzia, baba , mama, tata,i takie inne ...Oj rośnie mi druga gaduła.Starsza jeszcze nie chodziła ( 14 miesięcy miała jak zaczęła )ale gadała całymi zdaniami.
paolcia84
Fanka BB :)
Joli77 WOW! to niezłą masz gadułe! Zazdroszcze pierwszych słówek! Jak ja bym chciała usłyszeć głosik mojej niuni czasami mówi mama, baba, tata! Są to jednak słowa nieświadome jeszcze. Jak pytam jej gdzie jest mama? to patrzy na drzwi wejściowe hmmm może tatuś sprowadza sobie jakąś mamusie!!!
moja gada na calego jak na tym filmiku, a dzisiaj cos jej wyszlo nowego "KLAAAA" litere L jak LOPATA wprowadza do slownika (nie mam polskiej czcionki). i ogolnie kotek oggie nazywa sie "kokekgi" -dwa w jednym raczkowanie nadal w lesie, wstawanie chodzenie tez. chyba najpierw rozwija sie intelektualnie, przybija mi piateczki, od wczoraj paluszkiem wskazujacym naciska guziczki albo jak wystawie palec do niej to dotyka mojego palca swoim ak samo) strasznie oglada swoje raczki jakby paluszki odliczala) wsadza mi w gebuche smoczek, zyrafke, zabawki a dzisiaj butelke! i to jak celuje haha) ma super rozwinieta koordynacje ruchowa jak na takiego szkraba. zamyka i otwiera piasteczki nieraz z jakims malym przedmiotem neiraz bez. fajnei to wyglada
reklama