reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
gratulejszyn postepow:) a moje dziecie za to : gada namietnie ze swoja noga w zebach, wsadza mi w gebe zyrafke i smoczek jak ze mna lezy :))a raczkowanie ja zaczyna interesowac jakby ale zdcydowanei woli podskakikwac siedzac na moim kolanie na dupie i nogami odbijac sie od podlogi:)

Gratuluje postępów :)

U nas teraz faza na gadanie - poza hau, papapa, nie, mama i tata dziś dołączyło słówko baba, a to się baba ucieszy końcem miesiąca jak będziemy sie widzieć :)

Gratuluje postępów maluszków!
Wojtek już przesuwa się trzymając się mebli!!! :D
Raczkuje, teżjak rakieta.
A wczoraj byłam w moim dawnym przedszkolu. Weszłam z młodym do najmłodszej grupy. Dzieci go obsiadły, pytały: ile masz lat heheh, zbawki mu znosiły. a on szlał, śmiał się w głos wwalił całe pudło z autkami, zdwejmował dzieicom kapcie hahah i zabierał zabawki. Raczkowałpo całej sali, a jak zobaczył tą rurę tunel co w ikei można kupić, to myślałam, że pęknie ze śmiechu pokazałam mu się na drugim końcu i szedł do mnie przez tą rurę:d hehehe ze 20 razy robił trasę.
Sam też już trzyma flaszke. Zostawiam mu na drzemki w łóżeckzu butelkę, to jak się napije idzie spać dalej :D hehehehe CZAD.

Lolisza,Strip- super:)))!
U nas do sylab z "l","t-d","m-n","w-f","p-b" wczoraj doszło "k-g",więc mam"guganie " z innymi połączeniami ,a jak sie cieszyła,jak wyszło jej "kupa",bo do tej pory tylko "pupa "udawało sie powiedziec:)))).

Lolisza, Dziulka super, że Wasze pociechy już gadają.
Strip ale Wojtuś musiał mieć radochę, dzieci uwielbiają dzieci, wow flachę sam trzyma, rewelacyjnie, moja też się stara ale chwilkę tylko się jej udaje, po czym wypuszcza i spada obok. Stoi przy meblach, łóżku, fotelu ale z tym przesuwaniem to by chciała ale widzę po niej że nie jest jeszcze pewna, za to wczoraj stała przy mnie przy fotelu i puściła się na sekundę i stała sama :-) jak coś chce to mówi da, jak żegna się to pa a jak się wita to podnosi rękę do helo :-)
Sheneey super, że Tomek sobie tak świetnie radzi ze wstawaniem i raczkowaniem :-)

Ostatnia edycja:
reklama
STRIP jak pamietam to ruchowo twoj maluszek jako pierwszy tez zaczal sie obracac na plecki i brzuch.

a moja leniuch do raczkowania, ale jak trzymam ja to biegac by chciala cwaniara.

Do góry