reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
Teraz generalnie nc sie nie robi z zezem do 2 roku, jak potem nadal jest to sie operuje, a w zasadzie to szybki zabieg, który trwa kilknaście minut i tego samego dnia maluch idzie do domu.

wlasnie zainstalowalam(w koncu!) wieze u malej w pokoju i mam pytanie-jakie bajki/muzyke dziecieca warto zakupic. Wczesniej myslalam o "Muzyce dla bobasa", ale Ulisia mnie zniechecila do jej zakupu. Moze jednak ktoras ja ma i cos powie wiecej?

Ja mam "Muzykę dla Bobasa" nie będę kłamała, że używam, parę razy puściłam jakiś czas temu i zapomniałam, jutro Artkowi puszczę i Ci napiszę co i jak.

Moriam my mamy "Kołysanki utulanki" w wykonaniu Grzegorz Turnau & Magda Umer i wszystkim sie podoba bardzo znaczy i nam i Frankowi.
A poza ty zestaw 3 płyt "Dla uszka maluszka" każda inna i są: Zabawianki, Nauczanki, Usypianki i to tez jest fajne tylko to muzyka poważna, no ale że ja nie wiem co mój dzieć będzie lubiał to niech słucha czasami i poważnej :) O tu jest opis http://www.empik.com/dla-uszka-maluszka-various-artists,prod5710057,muzyka-p

A poluje na bajki dla dzieci czytane przez Michała Żebrowskiego.

dla-uszka-maluszka-bprod5710057.jpg

Ostatnia edycja:
Natolin mój przy tym zasypia więc wnioskuje że sie podoba, a nam sie podoba bo on azsypia :)
A i tak najczęsciej słucha TVN24 ogląda House'a, Ostry dyżur, Chirurgów, Fringe'a, Dextera itp......

lolisza a mi się zdawało, że Ty nie masz tv
aha, mój niczego nie słucha usypiając, muzyki słuchamy sobie po prostu w ciągu dnia, różnej przeróżnej

reklama
Natolin dobrze Ci se zdawało :) Oglądamy na laptopie na serialeonline.pl a tvn24 na tvn24.tk :)
Ale chyba zakupimy tv jak franek bedzie już dobrze bajki kumał, żeby dziecie zacofane nie było, bo o czym z kolegami w przedszkolu pogada...

Do góry