reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

Madi, Nice. Loliszka gratki dla maluszkow :) pierwsze zabki juz za nami :)

Moja len w przewrotach, ale jak za raczke jej pomoge to oczywiscie pieknie sie przewraca :) i poki co wole jak jest taka malo ruchliwa hehe . Moja wedruje jak na pleckach lezy unosi pupe do gory i hop do gory. A Fracklis moja caly czas gaaaaaaaaaaaaaaada jak najeta( a najglosniej wtedy jak nie patrze na nia) i tez sie smieje w glos i to bardzo, i w tym teamcie woli tate ehhh, bo on ja chyba bardziej rozsmiesza. I nie martw sie ze tym ze ona jeszcze nic wszsytko w swoim czasie.

reklama
mój rechocze, ale nie często, natomiast uśmiecha się ciągle do nas, ale jak chcę zrobić zdjęcie to du.pa

natolin - to zupełnie tak jak mój - jak tylko widzi aparat to zaraz wytrzeszcz i pełna powaga. wszystkie usmiechniete zdjecia to telefonem mu pstryknęlam.

Nat, Kaha to moja tez jak widzi aparat to oczywiscie robi wielkie oczy i koniec, ale aparat nadal trzymam i mowie do niej zeby sie usmiehcnela i jesli sie nie usmiechnie to robie jej idzie raczek nieboraczek( albo cos co wiem ,ze zawsze wywyoluje u niej usmiech na twarzy) i wtedy zieje niesamowicie hehe i stad mam takie ladniutkie zdjecia z usmiechem :)

U mnie ze zrobieniem zdjęcia z uśmiechem podobnie. Próbuję ją rozśmieszać lub mąż i czasem się udaje. Śmiać się głośno też nie skora.
Przypomniałam sobie jak syna zachęcałam do pełzania. Hitem była pusta butelka po mineralnej lub papucie. Laura podnosi głowę jak chce obejrzeć pilota od telewizora i w tv lubi się gapić. Przynajmniej trochę poćwiczy leniuch jeden.

Ach i zapomniałam, gratuluję zębatym dzieciakom.

A u nas już są 2 dolne jedynki przebite - właśnie dziś zauważyłam jak mały się darł pełną buzią :-D Już całe krawędzie wystają, prawa jedynka trochę bardziej :-) Na górze macałam ale tam jeszcze miękko jest :-)

reklama
Do góry