G
guest-1714079215
Gość
oczywiście, że tak.W sumie to się zgadzam.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oczywiście, że tak.W sumie to się zgadzam.
Nieco inną tzn?Z tego co pisałaś miałaś nieco inną sytuację. Miałam wrażenie, że bardziej podobna do mnie, ale ja czegoś takiego jednak nie doświadczam. Dla mnie istnieje v gdzieś jednak granicą.
Dobrze, zacznijmy od podstaw.
Jesli ktoś, gdziekolwiek, pyta o poradę „co zrobić” i określa sytuacje, w której się znalazł, to niejako prosi, żeby postronne osoby spojrzały i OCENIŁY, co należy zrobić. Albo co jest najlepszym wyjsciem z konkretnej sytuacji.
Wszechstronna ocena jest podstawa wydania jak najlepszej opinii w temacie.
Tak wiec jeśli ktoś pyta „co zrobić” to niech się nie dziwi, ze razem z podpowiedzią występuje ocena czy to postępowania czy zachowania czy to osoby.
No wiesz jest różnica między partnerami którzy nie dogadują się, a między totalną patologią w związku.Nieco inną tzn?
Nie piszę ze identyczną, piszę ze podobną. Nie wiem jak to wygląda u Ciebie, nie zapamiętuje nazw użytkowników i co piszą.
Zapomniałaś dodać, Jesli ten ktoś nie pyta o poradę, to również może liczyć na waszą pomoc
A to już nie mi oceniać gdzie jest patologia a gdzie nie dogadywanie się..No wiesz jest różnica między partnerami którzy nie dogadują się, a między totalną patologią w związku.
Tu nie ma co oceniać, różnica jest kolosalna.A to już nie mi oceniać gdzie jest patologia a gdzie nie dogadywanie się..
Tak to prawda, nie spodobało mi się to że niektóre osoby zaczely oceniać i używać obraźliwych słów i świńskich komentarzy.Po prostu nie spodobało ci się, co osoby miały do powiedzenia i masz żal do świata, ze ci prawdę powiedział. Cała reszta jest tak naprawdę nieistotna.
I jedna i druga chce uwolnić się od głupiego faceta. W szczegóły nie wnikamTu nie ma co oceniać, różnica jest kolosalna.
no to jak chce to w czym problem? Koleżanka wyżej w wieku 18 lat zaszła w ciążę i dała radę odejść od gnoja, to o co Wam chodzi?I jedna i druga chce uwolnić się od głupiego faceta. W szczegóły nie wnikam