Jeszcze Ciebie tu brakowałono to jak chce to w czym problem? Koleżanka wyżej w wieku 18 lat zaszła w ciążę i dała radę odejść od gnoja, to o co Wam chodzi?
Hmm nie wiem czy jest sens tłumaczyć, chyba i tak tego nie pojmiesz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze Ciebie tu brakowałono to jak chce to w czym problem? Koleżanka wyżej w wieku 18 lat zaszła w ciążę i dała radę odejść od gnoja, to o co Wam chodzi?
wydaje mi się, że nigdy nie zrozumiem sensu błagania faceta o ślub i szantażowania go "ucieczką" do rodziców z dzieckiem hajnidem.Jeszcze Ciebie tu brakowało
Hmm nie wiem czy jest sens tłumaczyć, chyba i tak tego nie pojmiesz.
Chyba trochę mylisz fakty.... Ale co ja tam wiem, zapewne znasz moje życie lepiej niż ja samawydaje mi się, że nigdy nie zrozumiem sensu błagania faceta o ślub i szantażowania go "ucieczką" do rodziców z dzieckiem hajnidem.
albo ja mylę fakty albo ty je naginasz w zależności od tego z kim rozmawiasz...Chyba trochę mylisz fakty.... Ale co ja tam wiem, zapewne znasz moje życie lepiej niż ja sama
Nie bądź taka nachalna, bo dostaniesz banaalbo ja mylę fakty albo ty je naginasz w zależności od tego z kim rozmawiasz...
Zaraz laska wyskoczysz mi z lodówkialbo ja mylę fakty albo ty je naginasz w zależności od tego z kim rozmawiasz...
a kto do mnie wypisuje i narzeka jak jej źle?Zaraz laska wyskoczysz mi z lodówki
Co?? Pytalam tylko czy masz jakiś problem do mojej osoby, bo osaczasz mnie z każdej strony. Wklejasz wszedzie moje wypowiedzi, reagujesz na moje komentarze.a kto do mnie wypisuje i narzeka jak jej źle?
Malina przestań stalkować panią.a kto do mnie wypisuje i narzeka jak jej źle?
teraz uważaj, bo to będzie szokujące.Co?? Pytalam tylko czy masz jakiś problem do mojej osoby, bo osaczasz mnie z każdej strony. Wklejasz wszedzie moje wypowiedzi, reagujesz na moje komentarze.