reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

Marteczka nie bede Ci słodzic no bo po co ;-)ale wiesz kurde dobrze wygladasz jak na 39tc. Ładna mamusia jestes.:-D
Darina dawaj fote z buzia wszystkie tak gderacie ze tak zle wygladacie a jak oglądam foty to same laski i buzie ładne
Skaba ale dowcipnis Ci sie trafił :-D:-D:-Djakbym mojego czasem słyszała

reklama
skaba - podejrzewam, że również u Was w domu zakończyło się to przemocą rodzinną? :-D:laugh2::-D:laugh2:

tak tak ninja w takich sytuacjach zawsze najpierw występują elementy przemocy w rodzinie, a że ośrodek agresji znajduje się w naszym mózgu bardzo blisko ośrodka przyjemności i jego dzialanie opiera się o ten sam neuroprzekaźnik to potem zazwyczaj bywa całkiem miło...:-D:-D:-D

darinia-no brzusio juz masz konkret:-):-):-) fajniusi:tak:
Marteczka-ty sie nie pomylilas tygodniami?:eek: jak na 39tydz to wygladasz SUPEROWO
skaba-to ci powiedzial francek :-)

faktycznie brzuch mam wielki ale mogę się założyć że moja córcia ma już ponad 3000g jak się dowiem we wtorek że 3500 to niech mi da skierowanie na poród :-)

Ja w dzien terminu porodu 1ciazy bylam u gin i mi powiedziala ze maly wazy 3000 a urodzilam tydz po terminie i wazyl 3600
n010.gif

Kasik i tego się właśnie obawiam,że będzie mi ciężej wtedy urodzic:-(,a teraz na pewno ładnie przybiera bo ja jestem non stop głodna:eek:,przez całą ciążę takiego apetytu nie miałam i możliwości pochłaniania.;-)No ale brzuch się obniżył więc już się więcej mieści.

Babki a co ja mam powiedzieć jak moja Lalka waży już 3200??? I to dopiero 35tc!?! A jem jak jadłam, wcale nie więcej niż normalnie (i nie więcej niż przed ciążą) :angry: W takim tępie to pewnie stuknie jej 4500!:szok::angry::szok::angry:

Ale kazdy jest inny ma inny organizm itd wiec nie ma co tam myslec bo przez tydz to watpie zeby az tyle przybral i mi mowila ze jakies 300g mozna dodac lub odjac bo to nie jest takie dokladne:eek:

Weronika USG moze sie mylić ;-) mopja 3 tygodnie przed proodem miała 3380 a jak sie urodziła to powinna ważyć więcej a ważyła 3300;-)
USG moze sie mylic nawet o 500g

reklama
a ja jestem juz w 36 tc i Julcia waży ok 2600 :baffled: i jak czytam wagi wasztchmaleństw tozasatnawiam sie czy moja nie ma za malo??

Do góry