reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

Marteczka ale ładnie wyglądasz:-):-) I pomyśleć, że to u ciebie już finisz... Ja mam jeszcze półtora miesiąca, a już jakaś taka opuchnięta jestem:crazy: A Ty widzę do końca nawet obrączkę możesz nosić, ja ze swoją jakiś tydzień temu się pożegnałam i wogóle palce mam jak kołki:angry::angry:

reklama
Marteczka - lepiej późno niż wcale, w końcu zdjęcie w całej okazałości, i tak po
1. śliczny brzunio a i nie zbyt duży jak na finisz, a po
2. opindolić Cię muszę, co Ty wymyślasz że córcia Ci urodę odebrała?!?!!? (bo niby taki był powód zdjęć bez buźki) :crazy: Kobitko, super wyglądasz!!!:tak::-)

Dzięki laseczki:zawstydzona/y:
Weronika faktycznie zanim wkleiłam swoje pierwsze zdjęcie a czułam się wtedy okropnie (bo tak wyglądałam)to się namarudziłam ale wszystkie zdjęcia za każdym razem wrzucałam z ryjkiem:baffled:

Sabincia- ale dane Ci jest mieć już Synka "na zewnątrz" a my musimy czekać, a poza tym jak chcesz to mogę Ci pożyczyć mój balonik do ponoszenia na te moje 5 tyg :-D:rofl2:

hehehe a wiesz ponosiła bym jeszcze troszke lubiałam swoj brzuszek teraz została mi zflaczała oponka :p:p
Ale bynajmniej już możesz się zając przywoływaniem organizmu do dawnego porządku:-)i widzisz już co masz poniżej brzucha i w wannie normalnie się mieścisz i do stóp swobodnie dosięgasz:-D:-D:-D

Ale bynajmniej już możesz się zając przywoływaniem organizmu do dawnego porządku:-)i widzisz już co masz poniżej brzucha i w wannie normalnie się mieścisz i do stóp swobodnie dosięgasz:-D:-D:-D
HAHAHAHAHA wiesz nie wiem czy narazie chce ogladac to co poniżej brzucha hehehe :p Póki co to nawet trudno na tym siedziec :D Co do wanny to racja ale i tak wole prysznic ;];]

reklama
Marteczka, brzuszek już całkiem nisko :tak:. I też nie zauważyłam, żeby Ci córcia urodę zabrała.

Do góry