reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rosnące brzuszki

reklama
no to dopisuję się do listy fok i wielorybów:-):-):-) mój brzunio też już wielki, choc sama schudłam o kilogram:-):-) ale mi tu z wami dobrze:-)

MROWA - to bedzie moje pierwsze dziecko, więc może to zgodnie z zasadą:

1 dziecko - nosisz ciuchy ciążowe od początku
2 dziecko - nosisz codzienne ciuchy dopóki możesz
3 dziecko - ciążowe ciuchy stają się twoimi codziennymi...
;-);-);-)

laseczki śliczne macie brzuszki!!! Ale jestem w szoku jak wszytskie marcóweczki zgodnie razem mają duze brzuszki. Kurcze ja pamietam że długo długo niec nie mialm -wyskoczył w 15 tygodniu a w 18 tygodniu tak fest juz wylazł (ze sie zrobił ciażopwy a nie tłuszczowy) a potem to poooooszło i na końcówce był gigantyczny.... wiec nie ma chyba reguły że jak komus późno wyłazibrzuchol to jest on mały.

reklama
laseczki śliczne macie brzuszki!!! Ale jestem w szoku jak wszytskie marcóweczki zgodnie razem mają duze brzuszki. Kurcze ja pamietam że długo długo niec nie mialm -wyskoczył w 15 tygodniu a w 18 tygodniu tak fest juz wylazł (ze sie zrobił ciażopwy a nie tłuszczowy) a potem to poooooszło i na końcówce był gigantyczny.... wiec nie ma chyba reguły że jak komus późno wyłazibrzuchol to jest on mały.

No właśnie :-) Też mi się tak wydaje i boję się troszkę, że jak wyskoczy mi balonik to moja skóra sobie z tym nie poradzi :shocked2:.
Na razie u mnie nic nie widać, no może odrobinkę, ale wieczorem i wyglądam raczej jakbym się przejadła a nie byla w ciąży :sorry2::-D

Do góry