reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

reklama
Iza&Marcin - wklejaj fotke z buźką!! Mnie też babki molestowały bo cały czas twarz wycinałam, nie masz wyjśćia, następne zdjęcie w całej okazałośći!! Innych nie przyjmujemy! :-D

iza- super zgrabniutki brzusio!!
Niekat- Zgadza się od ostatniej sesji widać różnicę..ślicznie wyglądasz:tak:!!
Weronika- też masz duży brzusio:-), taka duża piłeczka :tak:

w poprzedniej ciązy tez miałam tak ze brzuch rósł sobie równo i w ciągu tygodnia nagle tak mi go wywaliło że szok:szok:tym razem wypadło akurat na okres świateczny i nawet teściówka która nie widziała mnie raptem 5 dni zauwazyła róznice... to jak ma byc nie widac na zdjeciach jak poprzenie przyło z 27 tc a te dwa sa z 31....;-):-p:-)

Niekat porownałam oba zdjęcia i rzeczywiście różnica jest!! Muszę siebie też pstryknąć i porównać;-)

Heh ja to śmieje się ostatnio że się toczę a nie chodze :szok::-D
I z przykrością stwierdzam, tzn. mężuś przy wczorajszym smarowaniu brzuszka - wylazły mi 2 rozstępy na brzuszku - tak bardziej na dole (dlatego ja nie mogłam ich zauważyć) :wściekła/y::zawstydzona/y::wściekła/y::szok:
RATUNKU!! a myślałam że z moimi gabarytami nie będe ich mieć :wściekła/y:

niestety rozstepy nie zależą od gabarytów:-(gdyby tak było nie powinnam ich miec na piersiach bo i bez ciązy mam duze....:dry:za duże

reklama
no to czas się przypomnieć. Zdjęcie robiłam sama (jak z resztą widać), ale brzucho widać
IMG_8608_m.JPG

Do góry