reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

Weronika ja tam nic nie widze ale powiem ci ze ja też siebie nie lubie oglądać na zdjeciach zawsze sami jesteśmy najgorszymi krytykami wobec siebie;-)

reklama
Iza - ty chudzino! drobniutki i bardzo zgrabny ten brzuszek! ;-)
Niekat - no widać różnicę brzuszka od ostatniej sesji :tak::tak::tak::tak:
Weronika - no no! naprawdę nie masz się co czepiać swoich zdjęć, a poza tym pewnie każda z nas twierdzi, że wychodzi dobrze na 1 zdjęciu ze 100 :-D

Ja jutro też wrzucę - coby nam ładnie wątek znów zapełnił się zdjęciami ;-)

Weronika gdzie Ty tam widzisz te swoje niby wady?? Ja nic nie widzę:tak:
Iza&Marcin bardzo zgrabny brzusio i chudzina z Ciebie;-)
Milo oglądał ze mną te zdjęcia i stwierdził: Mamuś musimy też zrobić zdjęcia NASZEGO brzucha. Pierwszy raz powiedział o nim NASZ!:-)

ale wysyp brzuszków:-):-):-) śliczne z was mamusie:-):-):-)

asze fajnie tak usłyszeć - "Nasz" brzuch:-):-):-)

mój Bartek dla odmiany przyszedł dzisiaj i ni stąd ni zowąd mówi: Mamusiu ale masz duży brzuch (i tu zaryczał teatralnym, wymuszonym śmiechem).. ty chyba masz tam piłkę (z dziadkiem wkładaja sobie piłki za koszule i się nimi zderzają) ( i znów w śmiech).. no taki miał ubaw dobrych kilka minut :-):-):-) aż mi było głupio. że ten mój brzuch już taki duży..

zapomniałam jeszcze dodać, ze jak mój mąż wrócił z pracy to Bartek go obejrzał dokładnie i stwierdził: "Masz brzuch jak mama".. no od razu mnie podniósł na duchu:-):-):-):-)

Hehehe...skaba ale tatus musiał miec minke:-)biedaczek.Swoja drogą ja tez juz mam spora piłeczke i musze jej jakąs fote w koncu szczelic bo zaraz bedzie za pózno,a pamiatki zadnej

reklama
Befatka1982 no koniecznie !!! i to natychmiast.
ja na punkcie zdjec to mam swira, kiedys podczas tyg wyprawy potrafilam spokojnie ponad 500 natrzaskac :D a teraz od chyba 20 tyg robie zdjecia brzucha co tydzien, w tym samym miejscu,
ale tylko brzucha bo reszta, uwierzcie mi na slowo, nie wyglada najlepiej .Tymbardziej dziekuje za wszystkie mile slowa !
spijcie dobrze

Do góry