reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rosnące brzuszki

Siwona ale miałas wene;-) super brzucholek
ja na cycach nie amm rozstepów ale na brzuchu peweni ajkeis sa ale jeszcze sie nie przygladałam:-p

reklama
Widzę że się dziewczyny zabrały za artystyczne fotki brzuszków. Fajna pamiątka będzie.:-)
Siwiona brzuszek rewelka. :tak:
Rozstępy mnie oszczędziły ani na brzuchy ani na piersiach nie mam, Ciekawe ja będzie po porodzie:confused::confused::confused:

Siwona super wyglądasz!! i jaki fajny pomysł z tymi malunkami, aż żałuje że nie zrobiłam sobie podobnej fotki, no ale teraz juz za późno...

Siwona brzusio śliczny, a rysuneczki rewelacja:tak::-):tak:!!!
Chyba w weekend też się pobawię:yes::wink:!
U mnie rozstępów na razie nie widać, ale jeśli założę, że jeszcze przez miesiąc mogę sobie rosnąć, to różnie może być...:sorry2:

Siwona- super brzusio, fajnie pomalowany:tak:
magda - faktycznie spory miałaś ten brzusio (już pewnie wyglądasz inaczej:-D)

Ale dawno tu nie zagladałam
Siwona super brzucholek:-)

P.Mamusia - chyba fotki ci sie pomyliły:-D:-DTy wyglądasz jak 2 tyg przed ciążą a nie po porodzie:-D;-):-)Jak dla mnie rewelka tez chciałabym tak wygladac 2 tyg po .....

reklama
PMamusiu zgadzam się z Befatką:tak:, mój niestety jest nieciekawy, ale nie wisi i nie ma rozstępów - trochę pracy mnie czeka...

Do góry