reklama
Dzieki dziewczyny:-) Buziaki obiektom rodzinnym dostepnym fizycznie rozdane. Mezulek sie lekko zdziwil, ze i mu skapnelo ale co tam w koncu masz Sylka racje - no bo jak by nie bylo przyczynil sie do sprawy;-):-)
Kasia De ciekawe czy sie przeczucia sprawdza. Przyznam, ze ja tez coraz czesciej zaczynam myslec, ze chyba nie ma co liczyc na chlopaka:-)
A tak na marginesie to mi nawet calkiem kragly mini-brzucholek wyskoczyl;-):-)
Kasia De ciekawe czy sie przeczucia sprawdza. Przyznam, ze ja tez coraz czesciej zaczynam myslec, ze chyba nie ma co liczyc na chlopaka:-)
A tak na marginesie to mi nawet calkiem kragly mini-brzucholek wyskoczyl;-):-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Cicha, bardzo się cieszymy, że wszystko w jak najlepszym porządku :-) Chętnie zobaczyłabym zdjęcia brzuszka :-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
A co tu tak ucichło??? No dalej nasze kochane Ciężaróweczki - chwalcie się, co z Fasolkami? :-)
Cicha, czy Twój nowy suwaczek dobrze działa? Bo jeśli dobrze liczę, to w 20 tygodniu jest półmetek ciąży, a suwaczek pokazuje, że do porodu zostało tylko 100 dni...
Cicha, czy Twój nowy suwaczek dobrze działa? Bo jeśli dobrze liczę, to w 20 tygodniu jest półmetek ciąży, a suwaczek pokazuje, że do porodu zostało tylko 100 dni...
reklama
Boże - ale ten czas szybko leci!!! z maluchami o wiele szybciej niż w ciąży...na fotki czekamy a ja ostatnio poznosiłam moje zabawki ze strychu - lalki, mebelki, poszyte dla nich (własnoręcznie) ubranka i tym samym obudziłam w sobie nadzieję że druga bedzie córeczka