reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzeństwo naszych dzieciaczków

reklama
Cicha, tak zerknęłam na Twój nowy suwaczek... Czy będziesz robiła teraz USG genetyczne?

A w ogóle, to ciekawe, czy Momootki coś podziałały ;-)

Kasia w srode sie wybieram:-)

No a co do Mamootkow to tez jestem ciekawa kiedy zobacze u Mamoot ten drugi suwaczek (w kazdym badz razie mam nadzieje, ze szybciotko:-))

Wczoraj mielismy bardzo zajety dzien wiec w ciagu dnia nie mialm jak a noca juz sily aby napisac. No ale z malym poslizgiem donosze, ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku:-) Usg nie pokazalo niczego niepokojacego a lekarz byl z widoku i pomiarow zadowolony - wiec wszystko jest ok:-) Szkoda jedynie, ze tym razem trafil nam sie starszy lekarz, ktory z angielskim byl nieco na bakier wiec za duzo nie mogl nam powiedziec tzn. mowil ale po dwoch prostych zdaniach po angielsku przechodzil od razu na niemiecki i juz w tym jezyku komentowal. Dalo sie w sumie zrozumiec no ale wiadomo, ze byloby nieco przyjemniej gdybym znala jezyk.
No ale ogolem mamy sie dobrze - fasolka ma 7 cm a ja jestem o 2 kg ciezsza:-) Julek widzial obraz na usg i pokazywal na ekran wiec maz mu tam caly czas tlumaczyl ale w sumie nadal jest to dla niego jak i dla mnie niezla abstracja. Niedlugo pewnie jednak trzeba bedzie zaczac tlumaczyc mu zmiany w maminym wygladzie no i pomalu przygotwywac do zmian jakie nas czekaja:-)

reklama
Do góry