reklama
Kasia w srode sie wybieram:-)
O widzisz, to w takim razie trzymam kciuki, żeby wszystko było super i koniecznie proszę zdać nam relację
Cicha, tak zerknęłam na Twój nowy suwaczek... Czy będziesz robiła teraz USG genetyczne?
A w ogóle, to ciekawe, czy Momootki coś podziałały ;-)
Spoko, spoko - jak coś skutecznie zadziałamy to na pewno dam znać :-)
Wczoraj mielismy bardzo zajety dzien wiec w ciagu dnia nie mialm jak a noca juz sily aby napisac. No ale z malym poslizgiem donosze, ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku:-) Usg nie pokazalo niczego niepokojacego a lekarz byl z widoku i pomiarow zadowolony - wiec wszystko jest ok:-) Szkoda jedynie, ze tym razem trafil nam sie starszy lekarz, ktory z angielskim byl nieco na bakier wiec za duzo nie mogl nam powiedziec tzn. mowil ale po dwoch prostych zdaniach po angielsku przechodzil od razu na niemiecki i juz w tym jezyku komentowal. Dalo sie w sumie zrozumiec no ale wiadomo, ze byloby nieco przyjemniej gdybym znala jezyk.
No ale ogolem mamy sie dobrze - fasolka ma 7 cm a ja jestem o 2 kg ciezsza:-) Julek widzial obraz na usg i pokazywal na ekran wiec maz mu tam caly czas tlumaczyl ale w sumie nadal jest to dla niego jak i dla mnie niezla abstracja. Niedlugo pewnie jednak trzeba bedzie zaczac tlumaczyc mu zmiany w maminym wygladzie no i pomalu przygotwywac do zmian jakie nas czekaja:-)
No ale ogolem mamy sie dobrze - fasolka ma 7 cm a ja jestem o 2 kg ciezsza:-) Julek widzial obraz na usg i pokazywal na ekran wiec maz mu tam caly czas tlumaczyl ale w sumie nadal jest to dla niego jak i dla mnie niezla abstracja. Niedlugo pewnie jednak trzeba bedzie zaczac tlumaczyc mu zmiany w maminym wygladzie no i pomalu przygotwywac do zmian jakie nas czekaja:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha super ze wszystko dobrze...Caluski dla 7-cm-trowej Fasoliny i oczywiscie dla Julka tez buziaczek...
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Cicha bardzo sie ciesze ze wszystko w jak najlepszym porzadku:-) Całusy dla fasolki i Julka i dla mężyka tez a co!!!