reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
...Kakaw-dobre,wzruszajace i slodkie....:-)
A ja dziś byłam z córką na rozpoczęciu roku szkolnego bo zaczęła zerówkę a Matek został z babcią w domku- tak wyjątkowo babcia nie poszła do pracy dopiero później ją zawieźliśmy :-) I już trochę się martwię jak ja teraz to wszystko pogodzę bo trzeba i Matiemu czas poświęcić i Madzi pomóc bo ze względu na to iż nie słyszała może mieć trudności z rozumieniem wszystkiegoNo ale jakoś dam radę najwyżej będę funkcjonować 24h
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Aniu ja tez mysle że dasz sobie świetnie rade !!!!!!!!!!! a Madzia pewenie cię zaskoczy swojim sprytem i rozumnością
reklama
Aniu - na pewno dasz radę - w koncu my tu - to najlepsze mamy na swiecie- i bez super nian jesteśmy supera Madzia na pewno tak jak napisała Stokrotki - wykaże sie niebywałym "sprytem i rozumnoscią"
Kakaw - słodziasek!
Ja teraz widzę, jak synek mojej przyjaciółeczki 5-cio letni - całuje jej brzuszek, głaszcze i ze wszystkim sie z nią dzieli - mówiąć to dla dzidziusia
Kakaw - słodziasek!
Ja teraz widzę, jak synek mojej przyjaciółeczki 5-cio letni - całuje jej brzuszek, głaszcze i ze wszystkim sie z nią dzieli - mówiąć to dla dzidziusia