reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Fusiku ja tez ja też!!!!!!!!!!!!!
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Mamoot, czekamy na fotki - na pewno będą piękne :-)
Kasia, to chociaż pisz na bieżąco, jak się czujesz :-)
Czuje się w porządku, ale ... nieatrakcyjnie. Wydaje mi sie, że strasznie puchnę, włosy mam beznadziejne... Ale kłopotliwych dolegliwości na szczęście brak. Poza tym wcinam straaasznie ostre papryczki ;-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Rozumiem Cię Kasiu, bo ja przez całą ciążę też się czułam nieatrakcyjna... Ale to i tak dobrze, że do tego wszystkiego jeszcze nie biegasz co chwilę do toalety :-) Moja koleżanka przez większą część ciąży wymiotowała prawie bez przerwy... Mdliło ją na wszystko, nawet na niektóre piosenki
fajnie dziewczyny - dobrze że wam dobrze jak tam na tym etapie byłam nie do życia - albo spałam albo tak mnie mdliło że miałam ochotę zasnąć i nic nie czuć...ale właśnie byłam po 12 h "drzemce" i w dodatku trzeba się było zebrać i pójść do pracy...brrrr na samo wspomnienie mi się niedobrze robi - to już chyba rwa kulszowa pod koniec ciąży była mniej dolegliwa...chociaż sama nie wiem - czy jest szansa na lepsze samopoczucie w kolejnej ciąży???
reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
... czy jest szansa na lepsze samopoczucie w kolejnej ciąży???
Podobno każda ciąża jest inna, tak jak każde dziecko jest inne :-) i ja się tego kurczowo trzymam wmawiam sobie, że druga ciąża będzie łatwa, bez komplikacji i stresów, poród szybciutko i prawie bezboleśnie, dzidzia nie będzie się tak okropnie męczyć z kolkami i ząbkami, i nie będzie tyle chorować co Marta no ale ja to taka czasem idealistka jestem, a jak będzie, to zobaczymy!
Ale wiecie co, tak serio, to tak bardzo chcę mieć drugie dziecko, że nawet perspektywa kolejnej trudnej ciąży i ciężkiego porodu mnie nie przeraża