reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzeństwo naszych dzieciaczków

reklama
Dzis Adam wpadl przed terminem z klientem na obiadek i oznajmilam mu ze najpierw robie prawko a potem drugi bobas...:-)
Autobusami nie bede sie tlukla z dwojka:no:;-):-)

Ejjj no naprawde zachcialo mi sie dziecka no...:shocked2::baffled:

Wiecie co ja nie chciałam na poczatku mieć nastepnego dzieciaczka bo bałam się że nie bede miała czasu dla Zosieńki jak będzie maleństwo , bo ona jest miłością mego życia , moją najwiekszą radością , moim szaleństwem i spokojem .......... i jakoś w głowie mi się ubzdurało , musiałam poprostu dojfzeć , " wyobrazić " to sobie .... no i z Wiesiem stwierdziliśmy że ( jak nie bedzie w tym roku wpadki) we wrześniu 2008 drugie dziecie się pocznie ( to jak się urodzi Zośka bedzie 3 - latkiem ) i za rok kolejne :-) za jednym zamachem tak żeby do 30-tki odchowac gromadkę i żebyśmy mogli po trzydziestce wkońcu wyjść do kina :-Drazem a nie jak to teraz jest oddzielnie :-)

No to dziewczyny do roboty, bo pamiętam jak dzisiaj że też w tym okresie chciałam mieć drugie dziecko, a potem jak posmakowałam coraz to wygodniejszego życia, to tak jakoś wizja ponownego macierzyństwa oddalała się sama. Może to dlatego że jestem strasznym powsinogą i było mi już wygodnie z większym dzieckiem. W każdym razie cieszę się że Kuba wybrał nas sam na rodziców.

Stokrotki, czy ja dobrze czytam, że po drugim będzie trzecie. No niby to logiczne ale nie wiem czy to miałaś na myśli ?

Tak , tak Sumko logicznie myslisz . Po drugim bedzie trzecie i na tym koniec ( choc sie nie zarzekam ) :-D zawsze chciałam mieć więcej dzieci ............. więc może o ile znowu coś mi nie stuknie do łba :-);-)

reklama
Mamocik ja bylam przekonana, ze wy juz nie myslicie a dzialacie;-):-)

A trojka jako numer tez mi sie bardzo podoba ale nie wiem czy sie zdecyduje...:-)

Do góry