Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Buuu wspolczuje . Przyznam szczerze ze nigdy nie slyszalam o niektorych z badanNo i ja po pierwszej wizycie widziliśmy piękny ciążowy bąbel mamy duphast, luteinę, jodik, kwas foliowy i mnóstwo magnezu do tego badania tarczycowe, wątrobowe i białko...co mnie tu bardzo martwi bo to białko s i c są bardzo drogie i jak pomyślę, że tyle u lekarza, drugie tyle w aptece i jeszcze badania i przed świętami to weź się ciesz czy, któraś z was robiła to badanie? może od rodzinnego można wyciągnąć skierowanie?
Super ciesze sie i czekam.na focie .Pierwsza wizyta za mną Wizyta wczoraj więc był 6t5d (dziś już 6t6d) Widziałam to małe CUDO serduszko pięknie biło <3 :-) następna wizyta za 2 tygodnie wtedy gin założy kartę ciąży i zleci badania... zaczynać mamy od krzywej :| Później wam jeszcze wkleję zdjęcie