reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

ja już po wizycie ;) niestety dzisiaj nie było mierzenia więc nawet wagi nie znam :( jakaś szybka ta wizyta była, włączyła serduszko, zapytałam czy nadal chłopak a ona na to ,,no nie da sie ukryć" :D
morfologia nadal słaba choć lepiej niż ostatnio, więc dalej mam brać żelazo :|
a poza tym wszystko w normie więc trochę się uspokoiłam :)
@papercut następna moja wizyta jest 20.07 ;)

reklama
Paper ja kolejną wizytę mam 14.07.
Moja córka na połówkowych była tak przygięta że nie można było ocenić narządów wewnętrznych i musiałam jechać kolejny raz :p Nie da się ukryć, że nie jest to fizjologiczna pozycja ale dzieciaczki muszą sobie jakoś radzić :)

Ja dzisiaj robiłam morfologie, mocz i coś jeszcze dziwnego coś z przeciwcialami i musiałam podpisać oświadczenie. Nie kumam.

Mika kochana to super , że jest dobrze :) mnie się dzisiaj śniło ze moja kochana lekarka nie chciała mnie zbadać bo powiedziała ze ona sobie idzie na urlop do października i ja tak płakałam... hehe

Igi 34 tc [emoji173]

No ze zgadzam się na powtórne pobranie gdyby coś ten. Mąż nie wiem ale ja mam nie pamiętam jaką. Zaraz sprawdzę.

Igi 34 tc [emoji173]

jak masz rh- a tata dziecka rh+ to te przeciwciala sprawdza sie 3 razy a w innym wypadku to nie wiem ;p my mamy taka sama grupe tylko ja - moj + ciekawe po kim bedzie mala miala bo tylko 2 do wyboru :D

reklama
Do góry