reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

ja już po wizycie ;) niestety dzisiaj nie było mierzenia więc nawet wagi nie znam :( jakaś szybka ta wizyta była, włączyła serduszko, zapytałam czy nadal chłopak a ona na to ,,no nie da sie ukryć" :D
morfologia nadal słaba choć lepiej niż ostatnio, więc dalej mam brać żelazo :|
a poza tym wszystko w normie więc trochę się uspokoiłam :)
@papercut następna moja wizyta jest 20.07 ;)

reklama
Paper ja kolejną wizytę mam 14.07.
Moja córka na połówkowych była tak przygięta że nie można było ocenić narządów wewnętrznych i musiałam jechać kolejny raz :p Nie da się ukryć, że nie jest to fizjologiczna pozycja ale dzieciaczki muszą sobie jakoś radzić :)

Ja dzisiaj robiłam morfologie, mocz i coś jeszcze dziwnego coś z przeciwcialami i musiałam podpisać oświadczenie. Nie kumam.

Mika kochana to super , że jest dobrze :) mnie się dzisiaj śniło ze moja kochana lekarka nie chciała mnie zbadać bo powiedziała ze ona sobie idzie na urlop do października i ja tak płakałam... hehe

Igi 34 tc [emoji173]

No ze zgadzam się na powtórne pobranie gdyby coś ten. Mąż nie wiem ale ja mam nie pamiętam jaką. Zaraz sprawdzę.

Igi 34 tc [emoji173]

jak masz rh- a tata dziecka rh+ to te przeciwciala sprawdza sie 3 razy a w innym wypadku to nie wiem ;p my mamy taka sama grupe tylko ja - moj + ciekawe po kim bedzie mala miala bo tylko 2 do wyboru :D

reklama
Do góry