reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Angelika wszystko idzie w dobrym kierunku. Najwazniejsze ze dzidzia zabezpieczona :) w szpitalu pewnie potrzymaja tyle ile bedzie trzeba i puszcza:)

Beata no corcia Ci rosnie jak na drozdzach:) ja tez jestem ciekawa jak moja ostatnio termin wskazywal na tydzien wczesniej zobaczymy jak dzis :)

Moja malutka wazy dokładnie 1999g wiec duza jak na 32tc :) szyjka dluga 4,8 wszystko zamkniete. Pan dr stwierdzil ze mam taka super morfologie ze nie dziwi sie ze tak rosnie ładnie:) ulozona głowką w dół juz ladnie choc podobno moze jeszcze sie wiercic i przwkrecac :)

Załączniki

• 20160617_155902.jpg
    20160617_155902.jpg
    509,8 KB · Wyświetleń: 85
Polcia jaka sliczna fotka, slodka :) I widze ze wagowo tez niczego sobie;)
Super, ze wszystko jest dobrze :)

Ja fotki nie dostalam, juz druga wizyta, cos ten moj doktorek w kulki leci.

Moja malutka wazy dokładnie 1999g wiec duza jak na 32tc :) szyjka dluga 4,8 wszystko zamkniete. Pan dr stwierdzil ze mam taka super morfologie ze nie dziwi sie ze tak rosnie ładnie:) ulozona głowką w dół juz ladnie choc podobno moze jeszcze sie wiercic i przwkrecac :)
No to super, że wszystko ok, jaka słodka!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny super że same dobre wieści ;)
Polcia - śliczna ta Twoja kruszynk, jaka buźka ładna jeszcze to ssanie kciuka :) cudeńko <3
Beata, niektórym ginekologom trzeba przypominać o zdjęciu na tym etapie :p moja nie ma usg 3d no ale ja z kazdej fotki się cieszę a ona od jakiegoś czasu nic mi nie dawała więc się upomniałam i dała bez problemu ;)

reklama
Do góry