reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Jak tu sie cieszyć jak ciągły stres jest hehe [emoji1][emoji1] ja przed chwilą myślałam że to już takie bóle ale minęły.. Już dużo lepiej. Najgorsze dla mnie jest skąd będę wiedziała, że to już [emoji1]

[emoji173]

Miałam tak właśnie, ból z krzyża.. Brzuch twardy jak kamień, okropny bol podbrzuchem tak się wystraszylam bo sama jestem ale minęło [emoji38][emoji4]

[emoji173]

Mój mąż właśnie wraca z pracy , będzie za jakieś 15 minut wiec jest ok. Ale nie wiem czy coś się dzieje czy jak. Ale dokładnie tak jak mówisz! Cholera czy to fałszywy alarm? Czy co hehe

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Moja Polozna mi mówiła aby wejść pod prysznic jak sa skurcze, jak przejdzie to fałszywy alarm a jak beda regularne to liczyć co ile i jak co ok 5 min to jechać do szpitala.
Mi tez dzisiaj od ok 17 stawia sie cały czas brzuch i od rana mnie mdli...

Mój mąż dopiero 00:15 bo musiał zostać dłużej i oczywiście nie mógł odebrać telefonu więc doszedł stres [emoji16] ja z żołądkiem też coś mam pół dnia.. No chyba fałszywy alarm?! Jak minęło?

[emoji173]

Na razie było 5 skurczy z krzyża co jakieś 5-7 minut ale to nieregularne wiec nie ma stresu. Teraz po wydarzeniach naszych sierpniowek pewnie popadam w paranoję[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie znów chwyta.. Zaczynam się denerwować! Ból podbrzuchem i krzyż. Ja to chyba nie umiem liczyć czy to regularne czy nie..

[emoji173]

reklama
Do góry