Ja Alicję przesadziłam do większego fotelika jak miala ok.7mies i dobrze siedziała. Bo ona nigdy w aucie nie spała i już ok.6mies życia zaczęła nam plakac w aucie, bo chciala sie podnosic z tego fotelika i nie chciala lezec, to byla meczarnia wiec zmienilismy...
reklama
justyna280788
Fanka BB :)
A wy wit D podajecie codziennie? Bo moja pani dr powiedziała ze póki jest słoneczko i dziecko dogrzewa to mam nie dawać, chyba że nie wychodzę na spacer albo nie ma słonca to tak. A dopiero później od wrzesnia/października mam wprowadzić...
A powiedzcie mi jakich termometrów używacie i czy możecie coś polecic? Bo mój mąż kupił w aptece dał prawie 70zł i dziadostwo w ciągu paru sekund to inną gorączkę pokazuje.
A powiedzcie mi jakich termometrów używacie i czy możecie coś polecic? Bo mój mąż kupił w aptece dał prawie 70zł i dziadostwo w ciągu paru sekund to inną gorączkę pokazuje.
ania-aneczka
Jutro ide na szczepienia. U Nas wygląda to tak
Program na 5 - 112 zł IPV
Program na 6 - 184 zł HEXA
Rotarix do picia x 2 -272 zł
pneumokoki
Prevenar 13 - 243 zł
Synflorix 10 - 165 zł
Wiecie jaka jest różnica między tymi na pneumokoki?
pneumokoki
Prevenar 13 - 243 zł
Synflorix 10 - 165 zł
Jutro ide na szczepienia. U Nas wygląda to tak
pneumokoki
Prevenar 13 - 243 zł
Synflorix 10 - 165 zł
Pewnie w dawkowaniu, więcej dawek ale pewna nie jstem, ja szczepiłam Prevenarem Adę i teraz teżwybiorę ten i Rotarix. Tylko nie wiem czy wybrać 5 w 1 czy 6 w 1 to sie zastanowię.
Mysza1984
lalllalalala ;-)
wiem, że synflorix jest nowszą szczepionką
tygryskowa
My szczepimy 6w1. W Irlandii szczepi się Prevenarem, z tego co czytałam/słyszałam jest on lepszy od synflorixu.
Ja mam takie lusterko do obserwacji, kupiłam jeszcze przed porodem i uważam że to rewelacyjna sprawa, nie chcę wozić dziecka z przodu bo raz że to niebezpieczne miejsce, a dwa bardzo dziecko wtedy odciaga uwagę od tego co na drodze. Faktycznie jak ryczy to smoczka sie nie poda, trzeba stanąć, ale ja takich przypadków miałam tylko dwa, a tak to młody albo śpi, albo sobie patrzy.
A chciałam zapytać jeszcze o materace do łóżeczek, jakie pokupowałyście i czy jesteście zadowolone?
A chciałam zapytać jeszcze o materace do łóżeczek, jakie pokupowałyście i czy jesteście zadowolone?
reklama