reklama
SophieAnne25
Fanka BB :)
Moja prawie zawsze śpi w poprzek łóżka. Potrafi też skubana wykopać się z rożka. Byłam w szoku jak odkryłam, że 3 tygodniowe dziecko potrafi sobie odpiąć rożek. A jęczy przy tym przez sen, stęka, pokrzykuje a czasem nawet piszczy.
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Sara ma zawsze otwarte dłonie kiedy :
- je zrelaksowana na cycu
- śpi głębokim snem
Czasem w ciągu dnia zaczyna otwierać i coś tam łapać oczywiście przypadkowo...
- śpi głębokim snem
21kasia21
mamcia N&N :)
u nas Nadia dokładnie tak samoSara ma zawsze otwarte dłonie kiedy :
- śpi głębokim snem
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
nasz Malutki większą część dnia ma piąstki zaciśnięte, chyba że ma fazę najedzenia albo mocny sen. A jak nerwa ma to nawet piąstkami ostro wyma****eteż wkłada rączki do buzi, a na leżaczku uderza w maskotki - oczywiście nieświadomieCzy Wasze maluszki też mają wciąż zaciśnięte piąstki? Tylko te rączki ciągle mocno zaciska. I jest na etapie wkładania do buzi
dzięki, bo ja już ostatnio zastanawiałam się czy te łuki to normalne;-)mój guru ortopeda powiedział , że zaciskanie jest normalne do 4 mies, tak samo wyginanie stópek w łuki
a propos snu to nasz śpi bardzo spokojnie, praktycznie nie zmieniając pozycji, oczywiście jak już zaśnie
mea-84
Moja tydzień temu miała taką fazę na zaciskanie piąstek, że aż się sine robiły. Zaczęłam ją troszkę masować po tych rączkach i jest dużo lepiej. Zaciska ale delikatnie nie to co wcześniej
Co do wiercenia to grzecznie śpi tylko z rodzicami w łóżeczku kręci się niemiłosiernie
Co do wiercenia to grzecznie śpi tylko z rodzicami w łóżeczku kręci się niemiłosiernie
ania-aneczka
Do kiedy dziecko musi jeździć tyłem do kierunku jazdy?
dołączam do tego pytanie jeszcze jedno - czy dziecko w foteliku może jeździć na przednim siedzeniu ?Do kiedy dziecko musi jeździć tyłem do kierunku jazdy?
reklama