reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pytania i odpowiedzi

a ja tak zmienię troszkę temat..wiecie co bardzo bym chciała mieć odciśnięte rączki i nóżki maluszków w ramkach nad łóżeczkami ale powiedzcie mi w czym można namoczyć rączkę i nóżkę bąbelka żeby odcisnąć na kartkę ale żeby jakiejś bidy maluszkowi nie narobić??

(mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi) :confused:

reklama
Agucha wiem ,że w epiku można dostać takie ramki z masą plastyczną , która twardnieje i w tej masie można odcisnąć łapki i stópki i to jest na 100% bezpieczne bo bratanica męża miała, super sprawa:)

Dziewczyny ratunku... w piątek miałam wyrwaną cholerną 7ke (niestety musiałam :wściekła/y:)... boleć to to nie boli, ale mam straszny szczękościsk i opuchliznę... macie na to jakiś sposób? od zabiegu schudłam już ponad 4 kg, jem tylko kaszki dla niemowląt i gerberki, a faszeruje się antybiotykiem kótry przepisał mi lekarz położnik i nic...
jakieś pomysły? albo którejś trzymała się opuchlizna tyle czasu?
Bo jak narazie byłam i w szpitalu (zaraz po zabiegu dostałam torsji) i u stomatologa ("musi to pani przetrzymać" :wściekła/y: ), niczego konkretnego sie nie dowiedziałam, a mnie zaraz trafi szlag...

Ja będę te ramki kupować dla siebie i dziadków....myśle że jak umyje zaraz po tym rączki i stópki nic nie będzie a po drugie jeśli by miało czulać raczej by nie dopuścili tego do sprzedaży:)

agucha - ja robiłam ten odcisk i to zupełnie bezpieczne, raczej nie powinno uczulać.

majuffka - nie pomogę, bo nie wiem :baffled:

agucha, w sklepie mama i ja widziałam taką masę że można odcisnąć rączki i nóżki , ale farbki pewnie też są

reklama
majuffka- a może jakieś płukanie jamy ustnej szałwią? ponoć dzięki niej schodzi opuchlizna, ja po różnych dziwnych rzeczach ortodontycznych kiedy miałam straszny ból płukałam chociaż chłodniejszą wodą na jakieś 30 sekund pomagało... tydzień nie spania, brak możliwości jedzenia i samo przeszło...

Do góry