reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

Darian ja też mam coś podobnego jak ten Twój pamiętnik i dzielnie już go prowadzę - ale będzie super prezent na 18 - tkę dla naszych dzieciaczków:)

reklama
A ja właśnie szukałam czegoś takiego....chciałam juz prowadzic ale nie moge nic znależ chcialam dać zdj z USG i mojego brzuszka trochę pisać np pierwsze kopniaczki ale narazie szukam czegoś moze macie dziewczyny jeszcze jakies juz wypróbowane albumiki???

polcia ja mam z empiku gdzieś stronę wcześniej będzie link do mojego albumu :)

Mela ja też dzielnie prowadzę jak tyko dowiedziałam się o ciąży, nawet test tam wkleiłam z datą wykonania :) a co niech niunia ma pamiątkę :)

ja miałam takie ambitne plany żeby do małej pisać i dupa blada :D leży dziennik ciąży i się nie mogę zmusic...

polcia w tym albumie co już mam to jak najbardziej wszystko się wypisuje wkleja zdjęcia itp.
a co do tego z odciskami to dostałam inf. że towar wysłany więc dziś a jutro powinien być więc zdam relację jak to wygląda albo wstawię WAM dziewczynki foto :D

reklama
Dziewczynki , pytanie techniczne :D
może któraś miała taką sytuację , i mi udzieli jakiś rad , albo Wasi mężowie coś będą wiedzieli na ten temat.
Ojciec mój mieszka w niemczech i kupił nam auto , na niemieckich blachach .... przywiezie nam auto i mamy sami załatwić akcyze czy cło ... w każdym razie jakieś opłaty za niego zrobić i przerobić na auto polskie .... czy wiecie co należy i w jakim czasie trzeba zrobić ??

Do góry