reklama
A ja właśnie szukałam czegoś takiego....chciałam juz prowadzic ale nie moge nic znależ chcialam dać zdj z USG i mojego brzuszka trochę pisać np pierwsze kopniaczki ale narazie szukam czegoś moze macie dziewczyny jeszcze jakies juz wypróbowane albumiki???
DariaN
Fanka BB :)
polcia ja mam z empiku gdzieś stronę wcześniej będzie link do mojego albumu
Mela ja też dzielnie prowadzę jak tyko dowiedziałam się o ciąży, nawet test tam wkleiłam z datą wykonania a co niech niunia ma pamiątkę
Mela ja też dzielnie prowadzę jak tyko dowiedziałam się o ciąży, nawet test tam wkleiłam z datą wykonania a co niech niunia ma pamiątkę
Dla córki miałam takie coś WIELKA KSIĘGA MALEŃSTWA - KUBUŚ PUCHATEK ------ (2203670764) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko rózowe, a teraz jest tylko jedna wersja chyba.
DariaN
eve śliczny ten pamiętnik piękna oprawa graficzna szkoda że nie widziałam jej wcześniej :/
agucha1986
bardzo fajne te księgi dobrze, że mam obiecane w prezencie od siostry więc póki co notuję w notesie a potem przepiszemy wszystko ładnie :-)
DariaN
polcia w tym albumie co już mam to jak najbardziej wszystko się wypisuje wkleja zdjęcia itp.
a co do tego z odciskami to dostałam inf. że towar wysłany więc dziś a jutro powinien być więc zdam relację jak to wygląda albo wstawię WAM dziewczynki foto
a co do tego z odciskami to dostałam inf. że towar wysłany więc dziś a jutro powinien być więc zdam relację jak to wygląda albo wstawię WAM dziewczynki foto
reklama
Dziewczynki , pytanie techniczne
może któraś miała taką sytuację , i mi udzieli jakiś rad , albo Wasi mężowie coś będą wiedzieli na ten temat.
Ojciec mój mieszka w niemczech i kupił nam auto , na niemieckich blachach .... przywiezie nam auto i mamy sami załatwić akcyze czy cło ... w każdym razie jakieś opłaty za niego zrobić i przerobić na auto polskie .... czy wiecie co należy i w jakim czasie trzeba zrobić ??
może któraś miała taką sytuację , i mi udzieli jakiś rad , albo Wasi mężowie coś będą wiedzieli na ten temat.
Ojciec mój mieszka w niemczech i kupił nam auto , na niemieckich blachach .... przywiezie nam auto i mamy sami załatwić akcyze czy cło ... w każdym razie jakieś opłaty za niego zrobić i przerobić na auto polskie .... czy wiecie co należy i w jakim czasie trzeba zrobić ??