reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
twilight a my z mężusiem z tej okazji - nie koniecznie w dzień walentynek ale około tej daty( bo wszędzie jest pełno ludzi) staramy się mieć wychodne na jakąś kolacyjkę albo deserek:) a poza tym to ja uważam że walentynki i dzień kobiet to święto, które nam się należy każdego dnia bez względu na datę:)

a my walentynki spędzaliśmy tak jak Mela.... zawsze gdzieś wyszliśmy.... ale dwa lata temu spędziłam walentynki na sali poporodowej, w tamtym roku, była imprezka roczkowa dla Igorka, a w tym chyba nic

Edzia - jak będzie czerwiec to będzie w tak zaawansowanej ciąży i tak tego brzuchola będziesz miała dość, że będziesz chciała jak najszybciej urodzić :-p:-D. A z tego co wiem to te dziewczyny, które znam i przenosiły termin to już normalnie błagały o poród. Natura wie co robi :-D

A ja nie wiem jak Walentynki spędzimy zawsze coś tam drobnego wymyślamy choć to wtorek i bąbla pewnie będziemy mieć w domu to możliwości ograniczone ale się coś wymyśli :-). A później się wyśpimy i raniutko wstaniemy a z rańca 15 lutego zasuwamy na USG :-D:-D

My też mamy małą rocznicę 14 go, ale nie wiem co będziemy robić.

Co do porodu - to ja też naturalnie bez znieczulenia. Ból jest nie ma co ukrywać. Te z "brzucha" da sie wytrzymać z tzw "palcem w d..e" :-D ale z krzyżowymi już trochę trzeba sie namęczyć, ale wszystko do wytrzymania :tak:

my Walentynki pewnie też wybierzemy sie na kolacje :) po USG będzie co świętować :) więc pewnie będzie to kolacyjka gdzieś :)
i mam zamiar zamówić koszulkę bo widziałam na allegro " w tym roku będę tatą " ale nie wiem czy to dobry pomysł , albo taką z plemniczkiem " trafiłem do celu " :D

Hehe Mońcia fajny pomysł z tą koszulką :-) Ja bym się do kina wybrała, zwłaszcza że jest kilka fajnych filmów teraz ale 14 pewnie będzie full więc musimy rozważyć jakąś inną datę.

reklama
Do góry