reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
twilight a my z mężusiem z tej okazji - nie koniecznie w dzień walentynek ale około tej daty( bo wszędzie jest pełno ludzi) staramy się mieć wychodne na jakąś kolacyjkę albo deserek:) a poza tym to ja uważam że walentynki i dzień kobiet to święto, które nam się należy każdego dnia bez względu na datę:)

a my walentynki spędzaliśmy tak jak Mela.... zawsze gdzieś wyszliśmy.... ale dwa lata temu spędziłam walentynki na sali poporodowej, w tamtym roku, była imprezka roczkowa dla Igorka, a w tym chyba nic

Edzia - jak będzie czerwiec to będzie w tak zaawansowanej ciąży i tak tego brzuchola będziesz miała dość, że będziesz chciała jak najszybciej urodzić :-p:-D. A z tego co wiem to te dziewczyny, które znam i przenosiły termin to już normalnie błagały o poród. Natura wie co robi :-D

A ja nie wiem jak Walentynki spędzimy zawsze coś tam drobnego wymyślamy choć to wtorek i bąbla pewnie będziemy mieć w domu to możliwości ograniczone ale się coś wymyśli :-). A później się wyśpimy i raniutko wstaniemy a z rańca 15 lutego zasuwamy na USG :-D:-D

My też mamy małą rocznicę 14 go, ale nie wiem co będziemy robić.

Co do porodu - to ja też naturalnie bez znieczulenia. Ból jest nie ma co ukrywać. Te z "brzucha" da sie wytrzymać z tzw "palcem w d..e" :-D ale z krzyżowymi już trochę trzeba sie namęczyć, ale wszystko do wytrzymania :tak:

my Walentynki pewnie też wybierzemy sie na kolacje :) po USG będzie co świętować :) więc pewnie będzie to kolacyjka gdzieś :)
i mam zamiar zamówić koszulkę bo widziałam na allegro " w tym roku będę tatą " ale nie wiem czy to dobry pomysł , albo taką z plemniczkiem " trafiłem do celu " :D

Hehe Mońcia fajny pomysł z tą koszulką :-) Ja bym się do kina wybrała, zwłaszcza że jest kilka fajnych filmów teraz ale 14 pewnie będzie full więc musimy rozważyć jakąś inną datę.

reklama
Do góry