reklama
mela1986
Fanka BB :)
twilight a my z mężusiem z tej okazji - nie koniecznie w dzień walentynek ale około tej daty( bo wszędzie jest pełno ludzi) staramy się mieć wychodne na jakąś kolacyjkę albo deserek a poza tym to ja uważam że walentynki i dzień kobiet to święto, które nam się należy każdego dnia bez względu na datę
agucha1986
my się poznaliśmy 14 lutego, w tym roku mija 15 lat
no proszę jaka okazja do świetowania
my jak nam się chce...raz wyjdziemy raz nie hehe w tym roku wypada na to że nie i będziemy w domku zapewne zresztą walentynki będe miała 13 po wizycie
Edzia - jak będzie czerwiec to będzie w tak zaawansowanej ciąży i tak tego brzuchola będziesz miała dość, że będziesz chciała jak najszybciej urodzić . A z tego co wiem to te dziewczyny, które znam i przenosiły termin to już normalnie błagały o poród. Natura wie co robi
A ja nie wiem jak Walentynki spędzimy zawsze coś tam drobnego wymyślamy choć to wtorek i bąbla pewnie będziemy mieć w domu to możliwości ograniczone ale się coś wymyśli :-). A później się wyśpimy i raniutko wstaniemy a z rańca 15 lutego zasuwamy na USG
A ja nie wiem jak Walentynki spędzimy zawsze coś tam drobnego wymyślamy choć to wtorek i bąbla pewnie będziemy mieć w domu to możliwości ograniczone ale się coś wymyśli :-). A później się wyśpimy i raniutko wstaniemy a z rańca 15 lutego zasuwamy na USG
My też mamy małą rocznicę 14 go, ale nie wiem co będziemy robić.
Co do porodu - to ja też naturalnie bez znieczulenia. Ból jest nie ma co ukrywać. Te z "brzucha" da sie wytrzymać z tzw "palcem w d..e" ale z krzyżowymi już trochę trzeba sie namęczyć, ale wszystko do wytrzymania
Co do porodu - to ja też naturalnie bez znieczulenia. Ból jest nie ma co ukrywać. Te z "brzucha" da sie wytrzymać z tzw "palcem w d..e" ale z krzyżowymi już trochę trzeba sie namęczyć, ale wszystko do wytrzymania
my Walentynki pewnie też wybierzemy sie na kolacje po USG będzie co świętować więc pewnie będzie to kolacyjka gdzieś
i mam zamiar zamówić koszulkę bo widziałam na allegro " w tym roku będę tatą " ale nie wiem czy to dobry pomysł , albo taką z plemniczkiem " trafiłem do celu "
i mam zamiar zamówić koszulkę bo widziałam na allegro " w tym roku będę tatą " ale nie wiem czy to dobry pomysł , albo taką z plemniczkiem " trafiłem do celu "
twilight
Hehe Mońcia fajny pomysł z tą koszulką :-) Ja bym się do kina wybrała, zwłaszcza że jest kilka fajnych filmów teraz ale 14 pewnie będzie full więc musimy rozważyć jakąś inną datę.
reklama
zmieniłam zadnie , tzn nie do końca bo mam dwie do wyboru , proszę Was , która lepsza ?
Koszulka z nadrukiem KOSZULKI NA WALENTYNKI roz L (2075717414) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PL 38 czy PL 62 ?
Koszulka z nadrukiem KOSZULKI NA WALENTYNKI roz L (2075717414) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PL 38 czy PL 62 ?