reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

ja idę od 10. na zwolnienie a miałam iść do 1. tylko szanownej koleżance się przypomniało że chciała by iść na urlop :/ to się obudziła. i wyjechała do mnie z tekstem że czasami jak by wypadła jej jakaś sprawa to czy bym nie przyszła za nią na czarno, to kupiła by mi jakąs czekoladę.. ale się wkurw... jak ja mogę mieć dniówki kilkadziesiąt złotych to ona mi wylatuje z czekoladą.. tak będę za nią przychodzić z wielkim brzuchem i będę zapier... po kuchni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale mnie zdenerwowała :crazy:

reklama
nadalka, nie przejmuj się kretynką ! nie odbieraj telefonów innych niż Twój szef i tyle .... niech się buja głupia franca a tak na dobrą sprawę możesz przynieść L4 od 1 lutego i ją z urlopu mogą ściągnąć !! NIE MAJĄ PRAWA KAZAĆ CI BYĆ W PRACY BO JAKAŚ PIZ...MA URLOP ! Ty możesz się źle czuć itd. i ja na Twoim miejscu przyniosłabym 1 lutego L4

bym coś napisała, ale ludzie i tak sądzą że za dużo klnę więc się opanuję.. tą czekoladę to niech sobie w dupe wsadzi i pomerda nią :/ idę jej na łaskę że zostanę do 10 a ona mi wyskakuje z takimi tekstami .. .kur!! :wściekła/y:

a ja za taki tekst na łaskę bym nie szła ;-) wrednym być to też zaleta czasami ;D
nauczyłam się po rozmowie z kiero że nie ma co być w porządku do ludzi którzy i tak będą w Ciebie mieć wywalone ... i zapomnij że w ciąży czy po ta dziewczyna do Ciebie napisze i zapyta jak się czujesz itd... ja też chciałam być okej w stosunku do pracowników i co ?? źle...dlatego na L4 pójdę wtedy kiedy poczuję na to ochotę i zaniose im z dnia na dzień , wyje....ne mam ;)

taaa, ta dziewczyna jest ode mnie 15 lat starsza więc to już baba, ma 2 dzieci prawie dorosłych to już chyba nie pamięta jak jest w ciąży zwłaszcza na kuchni, jak była w ciąży to sama poszła w 3 mc na zwolnienie.. cwaniara :/

wiem wiem ale i tak będę mogła dopiero mieć zwolnienie od 10. dostanę je dopiero 9. na wizycie a teraz mojego gin nie będzie bo idzie na urlop :/

reklama
dokładnie , ja bym poszła do lekarza rodzinnego powiedziała że gin jest na urlopie a Ty się słabo czujesz i pracujesz ciężko na kuchni i dzisiaj zrobiło Ci się słabo czy coś tam i masz L4 ;)

Do góry