reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania i odpowiedzi

reklama
U mnie jest tak samo,włosy mi wychodzą garściami, musze zakupic te tabletki bo inaczej wyłysieje :-( A tak w ogóle jutro jadę pobrac krew bo od jakichś 2tyg masakrycznie kołuje mi się w głowie

Mi też włosy wypadają, przed ciążą bralam Merc specjal, polecam naprawdę działa, ale teraz jeszcze karmie i lekarka zabronila stosować, a co do kołowania w głowie to mam tak od dwóch miesięcy, ale myślę ze to od częstego wstawania w nocy, bo wstaję 5 razy i to od początku!!

dziewczyny pomocy !!!!!!
potrzebuję na sobotę prezent na roczek - bo zostaliśmy zaproszeni - dla synka kuzynki i kompletnie nie mam weny twórczej.
Rozmawiałam z nią dziś i sama mi powiedziała, że nie ma pojęcia co by można kupić bo jak była wczoraj rozglądnąć się za prezentami gwiazdkowymi to prawie się popłakała, że syn ma wszystko po braciszku i że nie bardzo jest mu teraz co kupić :(

hej
ann-87 ja biorę femiobion dla kobiet w ciąży, bo włosy po doświadczeniach z pierwszą córą mniej więcej wypadały mi od 3-6 miesiąca po porodzie. Ja mi lekarz mówił to normalny objaw po.
dariaN ja kupiłam fontanne z playskool i każde dziecko które do nas przychodzi jest zachwycone i Zuzka do tej pory uwielbia fontanne.......wiem, że cena zabija. Ale w realu obecnie są chyba za 100 zł.
http://www.smyk.com/playskool-fonta...raktywna,p1044816060,zabawki-gry-dla-dzieci-p
albo drewniane klocki,
http://www.smyk.com/eichhorn-koloro...lementow,p1045718659,zabawki-gry-dla-dzieci-p

Boikido, Układaj i licz, klocki drewniane - Boikido - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com

więcej pomysłów nie mam dla roczniaka

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, wiem, że niektóre z Was mają, dlatego kieruję do Was pytanko: Co myślicie o tej żyrafce Sophie? Wydaje mi się, że fajna zabawka dla dzidziora, który wszystko ładuje do paszczy:-D Pokazałam M. i on myśli tak samo jak ja, że spoko zyrafka. Ale z drugiej strony, cena jest dosc konkretna. Dlatego jednak Was chciałam podpytać :tak:

Ach i jeszcze jedno (choć bardziej na tę chwilę ta żyrafa mnie interesuje;P), jaką elektroniczną nianię byście poleciły? Powiem tak, na samą myśl, że mam Lentucha wynieść do jej pokoju jest mi słabo, ale nianię można by już mieć :-pobczajam, i obczajam... i nie wiem... Ale wiecie, chodzi mi o sprawdzone opinie;-)

Ostatnia edycja:
reklama
DariaN - ten okrywczy domek mogę polecic z czystym sumieniem, link na zakupowym na ostatniej stronie.

asia - ja mam zwykłą nanię motoroli, spełnia swoją funkcję. Ale jak sie boisz to kup sobie philipsa nianię z kamerką na dziecko

Do góry