reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszły tata

reklama
Tynka , a u nas całkiem odwrotnie;-) :-):-):-). ..
Ja nie lubię TV w sypialni- wolę spokój, książeczkę poczytać...
A on to przed snem preferuje dokumentalne filmy z II wojny św. Wiesz czarno -białe, a w tle Hitler się drze...
A u nas telewizor stoi na takim stołku na kółkach w dużym pokoju, przy wejściu do małej sypialni (bo duży jest taki "przechodni"). Jak Mariusz chce go oglądac to sobie poprostu wstawia w otwór od drzwi do sypialni....
On tez nastawia na 30 min...

Kamilala ja z twoim mezem to bym sie dogadala bo II wojna swiatowa to moj konik (mature z historii zdawalam:-) )za to samoloty to zawodowe zboczenie mojego pawla..........nie dosc ze w pracy sie nimi zajmuje to jeszcze w domu go intersuje wszystko co zwiazane z lotniskiem:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: no i te gry komputerowe:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: kiedys mu chyba tak
";-) przypadkiem " porysuje kilka płyt i zwale wine na EMilke;-) :-D

dzieki dzieki ale dumna ze mnie mama:-)
a wracajac do tatusiow to moj Paweł wszytsko spzratnie ale jak widze w jakis sposob wyciera kurze to az cala chodze z nerwow:-) nie dosunie danego przedmiotu tylko wytrze wszytko wokoł:-D a ja chodze i poprawiam a pod kolumna to juz normlanie koty sie robia z kurzu bo jak myje podloge to tez oczywiscie tylko tam gdzie jest przestrzen ale pod szafkami to juz nie:tak: :tak:

Tynka gratuluje 8 okienka :-):-):-):-):-)

Kurcze dziewczynki jeszcze chwila i niektóre z nas będą w 9 okienku :-) jak ten czas szybko leci:tak:

reklama
E no, moze nie ebdzie tak zle. Jakos pogodzimy BB z naszymi maluszkami. Przeciez te dzieciaczki musza kiedys tez spac. :eek:

Do góry