reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszły tata

MariaOla coś w tych naszych facetach jest takiego, że budzą respekt u swoich dzieci ;-):-D:laugh2:

Lorien Moja siostrzenica zawsze bala się facetów brodatych lub wąsatych, bo nie miala z nimi za bardzo doczynienia. Maciek był pierwszy, którego się nie bała, ale on podszedł do niej z psychologicznym nastawieniem ;-) Za to mój kuzyn jak był mały ryczał jak widział kogoś w okularach, bo też nie mial kontaktu z okularnikami :tak: Później mu przeszło :-)

reklama
Kilka dni temu mój kochany miał sen. Snił mu sie nasz kolejny syn:Borysek, jeden jeszcze sie nie urodził a niby mamy kolejnego w planach:-)

Dzisiaj przyszła zamówiona chusta do noszenia maleństwa i tatulek od razu ja przymierzył, doczekać sie nie może i nawet do Rocha przemawia, żeby ten wyłaził, ale jak na razie Roch nic sobie z tych próśb nic nie robi...;-)

Muszę się wam pochwalić, że Maciek zbierał doświadczenia w kontaktach z dziećmi nawet w noc Sylwestrową ;-) Spotkaliśmy się z dwoma parami znajomych, którzy mają po parce dzieciaczków - starszych chłopców i kilkumiesięczne dziewczynki :-D (ale i się fajnie ułożyło). A tak wyglądał Maciej zabawiając dwie dziewuszki na raz ;-):-D:laugh2:

Moniko, Od razu widać, że dziewczyny zadowolone siedzą u twojego Maćka- jak dał sobie radę z dwiema babkami to co dopiero z własnym synkiem!

Xandii też tak myślę ;-):-D Da sobie radę chłopak, na pewno przeprowadzi z synkiem męską rozmowę i się wspólnie dogadają :-D:laugh2:

Xmamuśka :szok: Oj mogłabym się poczuć zazdrosna za to spojrzenie prosto w oczy ;-) A tak na poważnie, to Maciek ma podejście do dzieci - jak na razie sprawdzało się przy cudzych dzieciach, a ciekawa jestem jak będzie z własnym ;-):-D:laugh2:

A jak spisuja sie Wasi mezczyzni jako tatusiowie??
Ja z mojego jestem bardzo dumna. Spokojnie moge wyjsc do sklepu i zostawic Roberta pod opieka taty. Radzi sobie swietnie. :tak:

reklama
Jarek też świetnie sobie radzi .... codziennie kąpie, oliwkuje i masuje Skarba, trochę gorzej idzie mu ubieranie ... poprostu gubi się w tych wszystkich zatrzaskach wiązadełkach itp :-D
A szczególnie nieoceniona jest jego pomoc w kolkach ... umie zawodowo produkować pierdy :laugh2:
Ale sami w domu jeszcze nie zostali, może dlatego, że babcie znoszą do domu wszystko co jest potrzebne oraz tony gotowego jedzenia:tak: ale oczywiście jeszcze spod prysznica nikt mnie nie wyciągał

Do góry