reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszły tata

Moj PAweł to do brzucis nie gaduli i nawet nie dotyka, ale sie tym nie przejmuje bo wiem jak reaguje na Emilke normalnie oczko w głowie. A jak lezymy rano razem w łózku i ona łasi sie tylko do mnie to Paweł jest zazdrosny zabiera ja ode mnie a ona mu i tak ucieka:-) a to pewnie przez to ze ciagle jest tylko ze mna;-) Przy malej pomaga mi jak tylko moze kapie przewija karmi .........no i Emilka ejgo bardziej slucha niz mnie jakz aczyna cos broic i jejzwroce uwage to tylko walnie szyderczy usmiech i broi dalej a PAweł to wystarczy ze slowo powie i juz jest grzeczna:wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
tynka, no to zobaczysz później jaka to bedzie sztama tatusia i córeczki- u mnie to normalnie Olka i Krzychu są jak mafia- bronią jedno drugiego i zawsze mnie przegadają.

Mój mąż ostatnio rozbawił mnie do łez, zaczął gadać do brzuszka i słuchał odpowiedzi. Zawarli z Emilką taką sztamę, że nie mam z nimi szans :-)

Mój mąż ostatnio rozbawił mnie do łez, zaczął gadać do brzuszka i słuchał odpowiedzi. Zawarli z Emilką taką sztamę, że nie mam z nimi szans :-)

o wygląda na to, że faktycznie nie masz! :tak: ;-) :happy: :-) Swoją drogą, to fajnie na to patrzeć, jak ci tatusiwie się cieszą ze swoich dzieci, mnie to normalnie wzrusza, jak widzę Olę i Krzyśka jak razem coś robią i jak Krzychowi robią się takie maślane oczy gdy patrzy na Olę.

Ostatnio była u ans imprezka w sobote i tatuś i chrzestny Emilki stwierdzili ze za kilkanascie lat beda chodzili z Emilka i jej siostrzyczka na dyskoteki:tak: :tak: :-D :-D :-D :-D :-D Oni oczywsicie twierdzą ze po to by sie pobawic ale my z kumpela dobrze wiemy ze oka z dziewczyn nie spuszcza:-) :-) :-) A pzoa tym podejrzewam ze na haslo "ide z wami" dziewczyny w domu zostana;-) ;-) ;-)

Moja Ola i Zuzia - siostry córka w tym samym wieku co moja mała- już sobie zalatwiły ochrone na wyjścia - Michała, mojego chrześniaka i brata Zuzki. Misiek ma 15 lat i jest idolem dziewczyn. ;-) :tak: Ale nie wiem czy tatusiowie pozwolą dziewczynom gdzieś z nim wyjść, bo Michał sam jest przystojniak i do tego strasznie kochliwy, więc się jakoś z dziewczynami dogada- sam pewnie będzie chciał miec luz.

No niezle cwaniary z tych panienek. :tak:
Piotrek to sie najbardziej cieszy nato, ze mu synek bedzie dziewczynki tak za 16 lat przyprowadzal. ;-)

reklama
aph no widzisz- nasi nie będą wypuszczać swoich córeczek z domu, a twój będzie wyganiał synka na dziewczyny- faceci! :cool2: :-D :-D :-D

Do góry