reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszły tata

Moj PAweł to do brzucis nie gaduli i nawet nie dotyka, ale sie tym nie przejmuje bo wiem jak reaguje na Emilke normalnie oczko w głowie. A jak lezymy rano razem w łózku i ona łasi sie tylko do mnie to Paweł jest zazdrosny zabiera ja ode mnie a ona mu i tak ucieka:-) a to pewnie przez to ze ciagle jest tylko ze mna;-) Przy malej pomaga mi jak tylko moze kapie przewija karmi .........no i Emilka ejgo bardziej slucha niz mnie jakz aczyna cos broic i jejzwroce uwage to tylko walnie szyderczy usmiech i broi dalej a PAweł to wystarczy ze slowo powie i juz jest grzeczna:wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
tynka, no to zobaczysz później jaka to bedzie sztama tatusia i córeczki- u mnie to normalnie Olka i Krzychu są jak mafia- bronią jedno drugiego i zawsze mnie przegadają.

Mój mąż ostatnio rozbawił mnie do łez, zaczął gadać do brzuszka i słuchał odpowiedzi. Zawarli z Emilką taką sztamę, że nie mam z nimi szans :-)

Mój mąż ostatnio rozbawił mnie do łez, zaczął gadać do brzuszka i słuchał odpowiedzi. Zawarli z Emilką taką sztamę, że nie mam z nimi szans :-)

o wygląda na to, że faktycznie nie masz! :tak: ;-) :happy: :-) Swoją drogą, to fajnie na to patrzeć, jak ci tatusiwie się cieszą ze swoich dzieci, mnie to normalnie wzrusza, jak widzę Olę i Krzyśka jak razem coś robią i jak Krzychowi robią się takie maślane oczy gdy patrzy na Olę.

Ostatnio była u ans imprezka w sobote i tatuś i chrzestny Emilki stwierdzili ze za kilkanascie lat beda chodzili z Emilka i jej siostrzyczka na dyskoteki:tak: :tak: :-D :-D :-D :-D :-D Oni oczywsicie twierdzą ze po to by sie pobawic ale my z kumpela dobrze wiemy ze oka z dziewczyn nie spuszcza:-) :-) :-) A pzoa tym podejrzewam ze na haslo "ide z wami" dziewczyny w domu zostana;-) ;-) ;-)

Moja Ola i Zuzia - siostry córka w tym samym wieku co moja mała- już sobie zalatwiły ochrone na wyjścia - Michała, mojego chrześniaka i brata Zuzki. Misiek ma 15 lat i jest idolem dziewczyn. ;-) :tak: Ale nie wiem czy tatusiowie pozwolą dziewczynom gdzieś z nim wyjść, bo Michał sam jest przystojniak i do tego strasznie kochliwy, więc się jakoś z dziewczynami dogada- sam pewnie będzie chciał miec luz.

No niezle cwaniary z tych panienek. :tak:
Piotrek to sie najbardziej cieszy nato, ze mu synek bedzie dziewczynki tak za 16 lat przyprowadzal. ;-)

reklama
aph no widzisz- nasi nie będą wypuszczać swoich córeczek z domu, a twój będzie wyganiał synka na dziewczyny- faceci! :cool2: :-D :-D :-D

Do góry