reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszły tata

MariaOla ja mam takie same obawy, mam wrazenie ze nie bede wiedziala do czego "dziecko sluzy" ze bede potrzebowala instrukcje obslugi :-) ale mam nadzieje (wierze) ze instynkt mnie nie zawiedzie :-) hehhe a potem co 5 minut na BB i "dziewczyny pomozcie bo nie wiem co robic!!!" hehhehehe:-D :-D :-D

reklama
MariaOla masz rację z ty nowym wątkiem:tak: Możesz zakładać bo ci tatusiowie to się kiedyś obrażą na nas za to;-)

Założyłam .....
Elżbietka ..... a może da się przenieść te posty do nowego wątku ??

Tynka ..... to może ty sobie je weź na zimę skoro są takie duże :confused: ;-)

Moj "tatus" mial wczoraj usmiech do buzki przyklejony. Po wizycie zadzwonilam do niego, zeby po mnie przyjechal. Pierwsze pytanie, nim zdarzylam cokolwiek powiedziec to bylo:"i co lekarz widzial? Chlopak czy dziewczynka", jak powiedzialam, ze chlopak to pytal na ile %, no a Pan doktor stwierdzil, ze teraz to juz napewno widzi chlopca. :tak:
Ale ten moj Misiek mial radoche. Juz od jakiegos czasu mowil: "maly", a wczoraj to juz wogole. :-D

Maciek przeprowadził sobie wczoraj męską rozmowę z synkiem w sprawie przekręcenia się główką na dół i mały chyba go posłuchał bo się wierci :-D Ale jeszcze nie na tyle mocno by zmienić pozycję na główkową ;-)

Piotrkowi ostatno strasznie sie rece "kleja" do mojego brzuchola :-). Wstaje rano i zaczyna budzic malucha, nawet ja ja jeszcze probuje spac, probuje z nim rozmawiac. :-) Juz nawet ostatnio przy ludzich mi brzucha glaszcze. Fajnie tak, a myslalam, ze sie tego nie doczekam po tym moim twardzielu. :-D

reklama
Do góry