reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszły tata

MariaOla ja mam takie same obawy, mam wrazenie ze nie bede wiedziala do czego "dziecko sluzy" ze bede potrzebowala instrukcje obslugi :-) ale mam nadzieje (wierze) ze instynkt mnie nie zawiedzie :-) hehhe a potem co 5 minut na BB i "dziewczyny pomozcie bo nie wiem co robic!!!" hehhehehe:-D :-D :-D

reklama
MariaOla masz rację z ty nowym wątkiem:tak: Możesz zakładać bo ci tatusiowie to się kiedyś obrażą na nas za to;-)

Założyłam .....
Elżbietka ..... a może da się przenieść te posty do nowego wątku ??

Tynka ..... to może ty sobie je weź na zimę skoro są takie duże :confused: ;-)

Moj "tatus" mial wczoraj usmiech do buzki przyklejony. Po wizycie zadzwonilam do niego, zeby po mnie przyjechal. Pierwsze pytanie, nim zdarzylam cokolwiek powiedziec to bylo:"i co lekarz widzial? Chlopak czy dziewczynka", jak powiedzialam, ze chlopak to pytal na ile %, no a Pan doktor stwierdzil, ze teraz to juz napewno widzi chlopca. :tak:
Ale ten moj Misiek mial radoche. Juz od jakiegos czasu mowil: "maly", a wczoraj to juz wogole. :-D

Maciek przeprowadził sobie wczoraj męską rozmowę z synkiem w sprawie przekręcenia się główką na dół i mały chyba go posłuchał bo się wierci :-D Ale jeszcze nie na tyle mocno by zmienić pozycję na główkową ;-)

Piotrkowi ostatno strasznie sie rece "kleja" do mojego brzuchola :-). Wstaje rano i zaczyna budzic malucha, nawet ja ja jeszcze probuje spac, probuje z nim rozmawiac. :-) Juz nawet ostatnio przy ludzich mi brzucha glaszcze. Fajnie tak, a myslalam, ze sie tego nie doczekam po tym moim twardzielu. :-D

reklama
Do góry