reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszły tata

reklama
moj mezus jak przychodzi z pracy wita sie sympatycznie mowiac"czesc dziewczynki moje":-D,ciekawe tylko jak ta nasza dziewczynka okaze sie jednak chlopcem:confused::-D

Jarek z kolei zakłada, że w sprawie dziecka to ja będę alfą i omegą, a on bez mrugnięcia we wszystkim mi pomoże ........ boże, ale ja nie jestem tak obeznana :baffled:

MariaOla pamiętaj że my w odrużnieniu od tatusiów mamy instynkt który nas nigdy nie zawiedzie!!!! Odrazu po narodzinach dzidziusia będziesz wiedziała co i jak:-) A więc twój Jarek się nie myli:-D

reklama
Wybacz, że jestem trochę jak niewierny Tomasz, ale jak nie zobaczę to jakoś ciężko mi uwierzyć.... że niby wiedzę całą posiądę w jakiś magiczny sposób :baffled:
Oczywiście mam nadzieję, że tak właśnie będzie

Do góry