reklama
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Hej @Grama80 ! Witamy Zosie ! Super, że juz sie rozpakowałyscie bardzo sie nacierpiałaś przy tym porodzie?szybko stanelas na nogi? mam nadzieje,ze widok malutkiej Ci te wiele godzin wynagrodził ! slicznia malutka wyglada bardzo Ci zazdroszcze i nie moge sie doczekac wiosny, kiedy przyjdzie kolej na mnie !! ) Fajnie, że spedzicie razem swieta i w sumie to taki ciut wczesniejszy prezencik na Mikołajki sobie sprawiłas
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
czy któras z Was cos slyszala na temat Dr Trubeckiego? moj lekarz juz nie bedzie pracowal... czemu? nie mam pojecia... ponad miesiac byl na zwolnieniu a teraz sie dowiedzialam,ze juz nie wraca.. no i połozna mnie zapisala do jakiegos nowego doktorka w/w... opinie na necie przeczytałam, są dobre, tylko ich mało wiec jesli któras coś słyszała to bede wdzieczna za jakiekolwiek info
czarrownica
Fanka BB :)
Gratuluję gama! Chciałaś na Mikołaja i masz tylko już po mordekach. Śliczna niunia. Dużo zdrówka dla Was i szybkiego powrotu do domku [emoji5]
dziekujemy za gratulacje. naleza sie tez tacie ktory asystowal przy porodzie jak rycerz!
@Anjouek nie bede owijac w bawlne porod byl dla mnie bardzo ciezki i bolesny co zaskoczylo mnie bo mam duza wytrzymalosc na bol. ale nie bede straszyc bo wiele dziewczyn lezy tu ze mna po pierwszym porodzie ktory trwal 2-3 godzinki i byl lightowy. Nie ma zasady. Moja niunia zle sie obkrecala tzw. mechanizm zwrotny.
Przeszlam wiec 2 porody to i dochodzenie do siebie mam ciezsze ale przy takim cudzie jak Zosia to nie ma znaczenia.
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
@Anjouek nie bede owijac w bawlne porod byl dla mnie bardzo ciezki i bolesny co zaskoczylo mnie bo mam duza wytrzymalosc na bol. ale nie bede straszyc bo wiele dziewczyn lezy tu ze mna po pierwszym porodzie ktory trwal 2-3 godzinki i byl lightowy. Nie ma zasady. Moja niunia zle sie obkrecala tzw. mechanizm zwrotny.
Przeszlam wiec 2 porody to i dochodzenie do siebie mam ciezsze ale przy takim cudzie jak Zosia to nie ma znaczenia.
Słyszałam o szkole rodzenia, ale za daleko mieszkam żeby tyle razy jeździć bo to chyba 10 spotkań, mąż mnie sama nie puści bo zdarza mi się zaslabnac a sam do pracy jeździ i ciężko by było te 60km dojeżdżać. W czwartek jadę na wizytę i na to szkolenie "bezpieczny maluch" I narazie to musi wystarczyć.
Będziesz na Bezpiecznym Maluchu ?? w hotelu Mercure???? Ja chyba też
hej. Wczoraj przywitalismy Zosie. 3460g i 53 cm. niestety ostatecznie urodzona cc po wielogodzinnym sn.
Piękna Zosia ! Gratuluję dla zielnej mamy i rycerskiego taty ! <3
czarrownica
Wybieram sie, ale wcześniej mam wizytę u gin i zobaczę czy uda mi się wyrobić.
reklama
jurczux
Gratulacje! To teraz odpoczywajcie, karmię się i szybko wracajcie do domku do taty!hej. Wczoraj przywitalismy Zosie. 3460g i 53 cm. niestety ostatecznie urodzona cc po wielogodzinnym sn.
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom