reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

hej. Wczoraj przywitalismy Zosie. 3460g i 53 cm. niestety ostatecznie urodzona cc po wielogodzinnym sn.
1481040429-1d1mld.jpeg

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Hej @Grama80 ! Witamy Zosie ! Super, że juz sie rozpakowałyscie :) bardzo sie nacierpiałaś przy tym porodzie?szybko stanelas na nogi? mam nadzieje,ze widok malutkiej Ci te wiele godzin wynagrodził ! slicznia malutka wyglada :) bardzo Ci zazdroszcze i nie moge sie doczekac wiosny, kiedy przyjdzie kolej na mnie !! :)) Fajnie, że spedzicie razem swieta i w sumie to taki ciut wczesniejszy prezencik na Mikołajki sobie sprawiłas ;)

czy któras z Was cos slyszala na temat Dr Trubeckiego? moj lekarz juz nie bedzie pracowal... czemu? nie mam pojecia... ponad miesiac byl na zwolnieniu a teraz sie dowiedzialam,ze juz nie wraca.. no i połozna mnie zapisala do jakiegos nowego doktorka w/w... opinie na necie przeczytałam, są dobre, tylko ich mało wiec jesli któras coś słyszała to bede wdzieczna za jakiekolwiek info

Gratuluję gama! Chciałaś na Mikołaja i masz tylko już po mordekach. Śliczna niunia. Dużo zdrówka dla Was i szybkiego powrotu do domku [emoji5]

dziekujemy za gratulacje. naleza sie tez tacie ktory asystowal przy porodzie jak rycerz!;)

@Anjouek nie bede owijac w bawlne porod byl dla mnie bardzo ciezki i bolesny co zaskoczylo mnie bo mam duza wytrzymalosc na bol. ale nie bede straszyc bo wiele dziewczyn lezy tu ze mna po pierwszym porodzie ktory trwal 2-3 godzinki i byl lightowy. Nie ma zasady. Moja niunia zle sie obkrecala tzw. mechanizm zwrotny.
Przeszlam wiec 2 porody to i dochodzenie do siebie mam ciezsze ale przy takim cudzie jak Zosia to nie ma znaczenia.

Słyszałam o szkole rodzenia, ale za daleko mieszkam żeby tyle razy jeździć bo to chyba 10 spotkań, mąż mnie sama nie puści bo zdarza mi się zaslabnac a sam do pracy jeździ i ciężko by było te 60km dojeżdżać. W czwartek jadę na wizytę i na to szkolenie "bezpieczny maluch" I narazie to musi wystarczyć.

Będziesz na Bezpiecznym Maluchu ?? w hotelu Mercure???? Ja chyba też :)

hej. Wczoraj przywitalismy Zosie. 3460g i 53 cm. niestety ostatecznie urodzona cc po wielogodzinnym sn.
1481040429-1d1mld.jpeg

Piękna Zosia ! Gratuluję dla zielnej mamy i rycerskiego taty ! <3

reklama
Do góry