Jusstyna1501
Aktywna w BB
to moja pierwsza ciąża na tym etapie, 3 poprzednie biochemiczne, stąd nie potrafiłam się w tym odnaleźć i od razu oczywiście poczytałam o zaśniadzie itp...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie zarodek był 5+2, serduszko 6+0Dziewczyny, a kiedy można serduszko zobaczyć, w sensie mniej więcej w jakim okresie pojawia się już szansa, że będzie? 6 tc to mozliwe?
tak jest to możliwe. Pod koniec 6 tygodnia to już nawet bardzo prawdopodobne, że będzie. PowodzeniaDziewczyny, a kiedy można serduszko zobaczyć, w sensie mniej więcej w jakim okresie pojawia się już szansa, że będzie? 6 tc to mozliwe?
To normalny przyrost.to aż 270 %, strasznie dużo...
U jednej serduszko będzie już w 6tc a u mnie w obydwu ciążach było dopiero w 8 tc więc jeśli u Ciebie się nie pojawi w 6 tc to się nie martw i poczekajDziewczyny, a kiedy można serduszko zobaczyć, w sensie mniej więcej w jakim okresie pojawia się już szansa, że będzie? 6 tc to mozliwe?
Dziękuję, dobrze.miec takie informacjeU jednej serduszko będzie już w 6tc a u mnie w obydwu ciążach było dopiero w 8 tc więc jeśli u Ciebie się nie pojawi w 6 tc to się nie martw i poczekaj
Dziękuję, dobrze.miec takie informacje
Dziękuję, za odpowiedzMój pierwszy przyrost to 2700%, a drugi 661%
Twój wynik jest totalnie w normie.
Ciąża nie była bliźniacza, syn jest w 100% zdrowy
Hej, dziewczyny, rzućcie prosze okiem na moją bhcg 13 dpo - 35,500 później badałam po 96 godzinach, tj. 17 dpo godzinach wynik 421 oraz 19 dpo - 1564. co myślicie o wynikach? W macicy pęcherzyk.