reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

krwawienie w I trymestrze

Hej. Według bhcg jestem w 3 tc lekarz stwierdził, że na usg nic jeszcze nie widać i kazał przyjść za 2 tyg. Dzisiaj zaczęłam mocno krwawić tak jak ja okres. Nie wiem co mam zrobić czekać te dwa tyg czy udać się do lekarza

reklama
Hej. Według bhcg jestem w 3 tc lekarz stwierdził, że na usg nic jeszcze nie widać i kazał przyjść za 2 tyg. Dzisiaj zaczęłam mocno krwawić tak jak ja okres. Nie wiem co mam zrobić czekać te dwa tyg czy udać się do lekarza
Brzmi jak biochem i po prostu masz okres.

KIedy robilaś betę? Ile wynosiła? Możesz skoczyć zrobić ponownie i zobaczyć czy rosnie czy spada.

Generalnie nie sugeruj się widełkami bety, tydzien ciązy liczy się od daty ostatniej miesiączki. Lekarz na USG widzi obraz dopiero przy becie powyzej 1000.

Brzmi jak biochem i po prostu masz okres.

KIedy robilaś betę? Ile wynosiła? Możesz skoczyć zrobić ponownie i zobaczyć czy rosnie czy spada.

Generalnie nie sugeruj się widełkami bety, tydzien ciązy liczy się od daty ostatniej miesiączki. Lekarz na USG widzi obraz dopiero przy becie powyzej 1000.
Na becie byłam 15.11 wynosiła 49.20

Do góry