reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyrost bhcg ponizej normy, pomocy!

Włsśnie ja sie spodziewałam dużego krwawienia, a tutaj nie jest tego aż tak dużo.... u mnie jak do tej pory pojawiły się dwa naprawdę duże skrzepy. Teraz lekko kwawie ale mam dość mocne skurcze, musialam wziąć tabletki😔 kiedy pojawia się okres po poronieniu? Jak to u Was było?
Ja nawet skurczów nie miałam tylko przez jeden dzień bolał mnie brzuch jak na @. Ja jestem świeżo po więc nie powiem kiedy wystąpi @. Z tym że ja mam skomplikowana sprawę że względu na to że nie mam swojej owulacji zatem z @ różnie też bywa. Mam później przyjmować duphaston na wywołanie. Jak narazie lekarz kazał się wstrzymać jak nie nadejdzie@ do 6 tyg to będziemy wywoływać.

reklama
Dziewczyny, wczoraj zaczęłam w południe krwawić, podbrzusze mnie bolało troche bardziej jak miesiączka, miałam skurcze w trakcie których pojawiły się dwa skrzepy ( tak jakby z tkanką?). Istatni pojawił się dziś rano. Teraz już prawie nie krwawie, jest to bardziej plamienie. Byłam na badaniu bhcg i progesteronu z wynikami bhcg ok. 950, progesteron 2. ( czyli bhcg spadło).Martwie sie bo nie krwawiłam jakoś bardzo co sobie wyobrażałam i zastanawiam się jak to ma wyglądać...😔
Mnie zaczął boleć brzuch ok godz 20 i pojawiła się krew, zaczęły się skurcze. Po 22 miałam jeden mocny skurcz, poleciały tkanki i o 23 było po wszystkim. Z plamieniami mąż mnie zawiózł do szpitala, ale nie obyło się bez zabiegu. Wychodząc do domu nie krwawiłam bardziej niż miesiączkowo. Każdy organizm jest inny, nie martw się. U mnie poszło ekspresowo czego i Tobie życzę.

Dziewczyny, wczoraj jedynie plamiłam raz bardziej, raz mniej, a dzisiaj już nawet nie plamię. W poniedziałek miałam bhcg ponad 900, a progesteron 2. Robiłam badania dzisiaj i bhcg 103, a progesteron 0,5, więc chyba jest nadzieja, że nie będę musieć mieć łyżeczkowania? :)

Kochane, piszę ku pokrzepieniu serc! Jeszcze dwa miesiące temu doradzałyście mi ponieważ bhcg nie przyrastało jak powinno, poroniłam 16 stycznia samositnie... dostałam po poronieniu jedną miesiączkę i znów jestem w ciąży! 😊 trzymajcie kciuki i dla Wszystkich powodzebia w zobaczeniu dwóch kresek, nie traccie nadziei🙂

Kochane, piszę ku pokrzepieniu serc! Jeszcze dwa miesiące temu doradzałyście mi ponieważ bhcg nie przyrastało jak powinno, poroniłam 16 stycznia samositnie... dostałam po poronieniu jedną miesiączkę i znów jestem w ciąży! 😊 trzymajcie kciuki i dla Wszystkich powodzebia w zobaczeniu dwóch kresek, nie traccie nadziei🙂
Trzymam kciuki🙂i gratuluję

reklama
Poprzednio w dzien miesiączki bhcg 38, a progesteron 14, teraz w dzień miesiączki bhcg 130,5 a progesteron 23. Oby to zwiastowało powodzenie. Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie i pozdrawiam!❤

Do góry